Hvem er jeg?

Rhodos

Helles-univers.dk er en rejseblog for alle der ligesom jeg selv elsker at rejse. Om du er til storbyferie, rundrejser eller charter vil du kunne finde nyttig viden her. Jeg vil på siden gøre mit bedste for give dig en indblik i min verden via spændende blogindlæg, artikler og ikke mindst en masse stemningsfyldte billeder.

 

Lidt om mig:

Jeg hedder Helle, 31 år og bosat i Silkeborg sammen med min kæreste Kenneth og min lille datter Filippa på 1 år.
Jeg er en livsglad kvinde, der prøver at nyde livets små som store øjeblikke.

Jeg blev i mine unge dage uddannet kok og kostvejleder.  Det er herfra du finder min stor passion for at smage og opleve de forskellige landes  mad og skifte bekendskab med deres madkultur. Jeg går ligeledes meget op i træning og sund kost som du vil kunne læse mere om på bloggen også.
Jeg har en stor passion for at rejse og se nye sider af verdenen. Jeg elsker at bevæge mig rundt til fods, til cykel, til vands og under vands. På ryggen af alverdens dyr eller ligefrem i luften. Kun fantasien sætter grænser og det er det jeg elsker ved at rejse ♥  At hele verden er åben, det er bare om at gribe den!
Den aktive måde at se verdenen på giver mig mulighed for at indsnuse de mange indtryk på både krop og sjæl. Jeg føler mine rejser har udviklet mig utroligt meget som menneske og giver mig noget livserfaring jeg ikke ellers ville få.
Min passion for at se verden har altid været der, men mit rejsesyn har ændret sig med årene. Mange af mine tidligere rejser har været ren badeferie, men nu vil jeg gerne se verden fra den mere aktive vinkel eller få en blanding hvor der er plads til begge dele.

 

Sådan rejser jeg:

At rejse kan være mange ting og er forskelligt fra person til person. Jeg mener ikke at en rejse skal være på en bestemt måde. Den skal være sammensat som DU ønsker det, der er INGEN rigtig eller forkert måde at rejse på!
Jeg rejser på mange forskellige måder, og nyder det på forskellig vis. Det at være backpacker synes jeg er fedt for en begrænset periode. Det skaber nogle helt unikke oplevelser og relationer. Men lidt luksus og selvforkælelse engang imellem er bestemt heller ikke af vejen. En storbyferie eller charterferie kan ligesåvel bringe de bedste minder som en rundrejse.
Jeg rejser hovedsageligt på det man nok vil kalde turistklasse og bor på mellemklasse hoteller. Det er der mange grunde til. Bla. har jeg desværre en dårlig skulder som gør mig en smule begrænset idet jeg ikke selv kan bære en backpacker rygsæk, og har svært ved at overnatte flere nætter i telt. Det er derfor kufferten der er med på tur, hvilket jeg ikke ser som noget problem.
Da jeg for det meste ikke har mulighed for at rejse mere end 1 måneds tid ønsker jeg at få det maksimale ud af det. Dette betyder at jeg/vi nogle gange vælger at bestille hoteller hjemmefra (hvis rejsen f.eks. ligger i højsæsonen) så vi ikke skal stresse rundt efter et sted at bo og har mindre spildtid og booker guidede ture som gør vi muligvis betaler lidt mere, men får nogle store oplevelser på kort tid. Jeg bruger derudover meget tid på research inden afgang for at finde ud af hvad mulighederne er, så jeg kan nyde rejsen fuldt ud mens jeg er der.

Jeg nyder at trave Danmark tynd, at få et afbræk fra hverdagen med spaophold, eller en afslappende weekend på en af vores mange danske ø’er. Derudover nyder jeg at se nye steder, få en snak med de lokale ude i verden og få en bid af deres kultur.

 

Hvordan blev rejsebloggen til?

Jeg havde et stort ønske om at dele mine rejseoplevelser med andre. Derudover har jeg tit under research til rejser, ledt efter tips og gode råd. Via egne erfaringer har jeg ofte elv fundet svar på de spørgsmål jeg havde inden jeg tog afsted, og vil gerne være med til at give disse videre til dig, der nu er kommet forbi min blog.

 

Har du nogle spørgsmål eller ideer til hvordan jeg kan forbedre siden hører jeg gerne fra dig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.