Fanøcup

Fanøcup

Fanøcup er en god blanding af virkeligt hyggeligt samværd, festivalsstemning og fodbold!
Nu har vi boet i Esbjerg i over 3 år og hvert år har jeg tænkt at det kunne være hyggeligt at prøve at være med til. Det der gør at det ikke lige er sket er at det ligger den tredje weekend i juli og det tit har været midt i vores ferie og vi derfor har været ude i verden.
I år skete det så (2015), og det bliver forhåbentligt ikke sidste gang.
Vi var en hel flok der slog lejr sammen. Nogen som spillende og andre bare for hyggens skyld. “Team Killer Whales”.

Fanøcup

Fanøcup

Jeg ved egentlig ikke helt hvad jeg havde forventet, nok mest af alt en fodboldlejr?
Det startede som en mindre byfest i 1981 og så er det ellers bare vokset og vokset. I dag er det som at komme på en mindre festival (uden vilde kunstnernavne), dog med det lille tvist at der spilles fodbold om dagen. Her er en skøn stemning af folk der render rundt og spiller lidt hyggefodbold indtil de skal spille kamp, sidder i solen og får en øl. Alle i godt humør. Der er plads til alle ligefra familier og de helt unge og os der ligger lidt derimellem.
Holdene kan være rent dame, rent mand eller mix og alle skal traditionens tro finde på et genialt navn og udklædning, og dem der gør det bedste får en præmie for det. Det går der lidt sport i og mange er virkelig kreative. Eftersom vi var “Team Killer Whales” skulle vi naturligvis have nogle fede T-shirt og slæbe rundt på den størst muligt hval vi kunne anskaffe os 😛

Fanøcup

Om aftenen kan man gå i festteltet hvor der er band eller DJ på og hvilken fest!
Der var totalt fyldt og virkelig god stemning. Her kan man snakke om at blive draget af stemningen. Selvom vi kom forholdsvist ædru og nede på jorden kunne jeg ikke lade være med at blive i godt humør.
Kl 2 når teltet lukker fortsætter festen rundt på pladsen.
Generelt er forholdene super gode. Det er hele dagen muligt at købe mad og drikke i diverse boder ellers er der nu heller ikke langt ned i byen.
Det er mulighed for at komme i bad ved hallens omklædningsrum og her findes der også toiletter. Derudover er der opstillede toiletter udenfor i nærheden af det store telt. (De langt bedre end forventet med de mange mennesker der bruger dem). Dagen igennem er det muligt for en rund 10’er at få ladet tlf. eller andet elektronik op, hvilket også gjorde vi ikke måtte sove på jorden, men kunne få pustet luftmadrassen op.

 

Det var en meget positiv oplevelse at deltage i Fanøcup og tillader planlægningen skal vi helt sikkert deltage i 2016 igen 🙂

 

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.