2017- nye udfordringer & nye oplevelser

2017- nye udfordringer & nye oplevelser

Vi har i nogen tid gået og gemt på en lille hemmelig som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Ingen kan formentlig fjerne vores store rejselyst (det er vi bestemt heller ikke interesseret i), men indeni har også gemt sig et stort ønske om en dag at starte vores egen lille familie.

Denne drøm bliver til virkelighed. Vi venter os nemlig en lille traveller til Juli og kan slet ikke vente med at lære det lille menneske at kende og tage hende med ud i vores farverrige verden. Den lille trold har allerede vist sin begejstringen for at flyve på vejen hjem fra Lanzarote hvor hun sparkede tilbage til farmand 🙂

 

Fremtiden på bloggen

Der er ingen tvivl om det bliver en ny måde at rejse på og tingene kommer muligvis også til at tage lidt længere tid end hidtil. Der bliver nok lidt mindre action oplevelser på programmet såsom paragliding og vandreturen til base camp må nok også vente lidt endnu, – men ellers skal du ikke forvente de helt store forandringer her på bloggen. Vi har stadig en stor lyst til at komme ud i verden med dig på sidelinjen.

Vi er af den overbevisning at den lille ny bliver en del af vores liv og det er givetvis et liv fyldt med rejser og oplevelser hvad end det er i Indonesien, på Gran Canaria eller i Danmark. Nu er det hele jo ikke lyserødt (en smule pt.) og vi ret bevidste om at træffe nogle valg således at det hele glider lidt nemmere for hele familien, men det betyder ikke at vi nu vil læne os tilbage og holde ferie i sommerhus i Danmark indtil barnet fylder 18 år. Vi håber i stedet at kan berige vores lille familiemedlem med nærvær, kærlighed og en masse kulturforståelse fra den store verden gennem vores fælles rejser. Og så kunne det jo være ekstra fedt at inspirere andre til også at se disse muligheder.

Vi glæder os ualmindeligt meget til disse forandringer og håber du fortsat vil følge med os på eventyr rundt i verden.

 

Familierejse

Del:

4 Comments

 1. 23. februar 2017 / 22:10

  Hej Helle og Kenneth

  Sikken en dejlig nyhed at du er gravid og i skal være forældre til en lille pige til juli. I skal bare glæde jer – det er sådan en stor gave, men det er også helt vildt pludselig at blive mor og far.

  At rejse med børn er ikke svært – for sådan nogle globetrotter som os 🙂

  De bedste hilsner
  Bettina – mor til 2 skønne børn

  • 24. februar 2017 / 0:13

   Hej Bettina
   Det er dejligt at høre vi går en god tid i møde. Vi glæder os til at starte et nyt kapitel og tage hul på vores nye rejseliv.
   Tak for din søde besked 😉
   /Helle

 2. 24. februar 2017 / 2:11

  Stort tillykke Helle og Kenneth! Sikke en spænende rejse I nu skal ud på 😊 Jeg er sikker på at I nok skal få en masse gode oplevelser rundt i verden med den lille nye 🙂

  • 4. marts 2017 / 13:48

   Tusinde tak Tine 🙂
   Ja det bliver nyt og spænende. Vi glæder os til at se verden med en ekstra passager ombord <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?