Danland Marina Fiskenæs

Danland Marina Fiskenæs

Beliggenhed: I gråsten mellem Flensborg fjord og Nybøl nord.1

Type: Feriecenter

 

Fakta:

Marina Fiskenæs feriecenter er smukt beliggende på en lille halvø, ud til Flensborg fjord. Hytterne er nye og velholdte og fås i forskellige størrelser og de fleste med havudsigt.
Husene er 80-100 km2. og i 1 eller 1 ½ plan med plads til 6-8 pers. Der er 3-4 soveværelser og alle med dobbeltsenge.
Gråsten by ligger 1 km. fra havneområdet og Gråsten slot ca. 15 min. gang fra havnen. Når man bor på feriecenter danland får man et rabathæfte der giver op til 20 % rabat på forlystelser f.eks. Gråsten slot.

 

Anmeldelse:

Da min mor fyldte 50 år inviterede hun hele familien med til Marina Fiskenæs Feriecenter 2011. De var 8 pers. og havde derfor lejet en stor 1 plans hytte med 4 soveværelse. Huset indeholdt derudover et stort køkken alrum med brændeovn samt gang og 2 badeværelser. Det ene med egen sauna og spa. totalt luksus 🙂
Derudover var der en skøn terrasse hvor vi kunne nyde udsigten over fjorden. Jeg synes hytterne er rigtig godt indrettet og der er god plads selvom man er 8 i samme hus.
Beliggendheden er super godt hvis man ønsker at være tæt på byen, stranden og have gode faciliteter lige om hjørnet. Badelandet er ligeledes pænt og velholdt.

 

Danland Marina Fiskenæs

Badelandet

[/span6][/columns]

Jeg har flere gange efterfølgende set gode deals til hotelophold med adgang til wellness samme sted, så det er værd at undersøge og holde øje med om der evt. skulle komme nogen igen. Der har også været deals til husene udenfor sæsonen.

Fiskenæs Danland er et skønt sted for børn som voksne. Der er gode faciliteter. Vi hyggede os med at gå i badeland, gå en tur rundt i byen og ved stranden og have hyggeligt samvær i feriehuset.
Da vi var ude og spise den ene aften for at fejre min mor var det dejligt at alle kunne få et glas vin da byen ligger i gåafstand.
Vi nød vores weekend og tilbringer gerne en mere her 😉

 

Faciliteter: 

– Stort badeland
– Wellness (mod betaling, over 16 år.)
– Dampbad
– Fitnessrum
– Klatrevæg
– Bistro
– Aktvitetsrum for børn
– Restaurant (begrænsede åbningstider)
– Internet i alle ferieboliger
– Naturlegeplads
– Hoppepude
– Fodboldbane
– Petanquebane
– Beachvolleybane
-Tæt på byen

 

­

Min Rating ud af 6 stjerner:

Beliggenhed: ♦♦

Mad: Vi spiste her ikke

Service:♦♦♦♦

Værelser: ♦♦♦♦♦

Faciliteter:♦♦♦♦

Samlet vurdering:♦♦♦♦♦

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?