Deligreco – Et strejf af Grækenland

Græsk mad i København
En måneds tid inden vi skulle have vores lille miniferie i København havde jeg købt 2 beviser på sweetdeal til lidt lækkert græsk mad. Det var en fin pris på 125 kr./stk. for 9 små retter. Stedet har tidligere hovedsageligt haft mad ud af huset, men fokuserer nu også på servering i restauranten. Derfor kørte de et lille åbningstilbud i samarbejde med sweetdeal for at gøre opmærksom på dette. Da der kun er plads til ca. 20 personer i restauranter reserverede jeg bord, så snart vi kendte datoerne for vores besøg i København.

Lækker mad i København
Deligreco ligger på Frederiksberg og var nemt at finde, da det ligger tæt på metroen. Så snart man træder indenfor døren fornemmer man straks den græske charme som det i den grad er lykkedes at bibringe stedet med deres blå-hvide indretning og lidt badehotelsagtig stemning.

Gode spisesteder i København
Der er masser af små kroge, fine nips og den rå vinreolsvæg bryder det virkeligt flot.
Tiltrods for jeg havde ændret vores bestilling adskillige gange da det var meningen at vi skulle have haft et vennepar med, så det ikke ud til at der var reserveret et bord til os? Heldigvis kom vi forholdsvist tidligt da vi skulle se EM fodbold kl. 21, så der var stadig et hyggeligt bord ledigt til os.

Restaurant i København
Vi fik sammen med tjeneren bestemt os for en hvidvin fra Samos. Jeg var helt tosset med den da den smagte utroligt meget af druer og på en eller anden måde også havde lidt sødme over sig.  Efter vi havde fået vinen serveret blev de 9 retter  løbende reserveret lidt af gangen. Noget der kendetegnede retterne var at der var utrolig meget smag og de kom i de gængse lerkrukker. Desværre var det lidt af en gætteleg hvad vi spiste for ingen af tjenerne gjorde sig den ulejlighed at præsentere maden. Lidt ærgerligt da maden var virkelig lækker, og det kunne have været rart at få navn og ord på hvad vi spiste.

Græsk mad på Frederiksberg
Mad var der nok af og jeg tror sågar vi alle var blevet mætte selv hvis vi havde været 4. Vi blev derfor også nødt til at trække lidt i bremsen på et tidspunkt og høre hvor mange retter der var tilbage da vi var ved at være ret mætte. Vi havde fået 7 retter, så der var 2 tilbage. Jeg havde glædet mig til at smage en græsk dessert eller ost, men i stedet fik vi endnu flere varme retter serveret?- vi undrede os lidt over at der ikke kunne blive plads til en enkelt eller 2 desserter/ost nu der var 9 retter?. I stedet sluttede vi af med lun feta i noget tomatsovs og tigerrejer, som i øvrigt smagte rigtig godt. Vi var virkelig mætte da vi gik derfra og der fuld valuta for de ret beskedne penge vi havde betalt.

Græsk mad
Det er et super hyggeligt sted med masser af græsk charme og lækkert mad. Desværre halter servicen lidt, men man kan jo håbe på den bliver bedre med tiden. Jeg synes vi fik utroligt meget for pengene og vi havde en skøn aften.

 

Tip: Der tales engelsk, så alt kontakt både tale og skrift foregår herpå. Desuden kan det være ret varmt i restauranten, hvis ikke døren står på klem.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer