Helles Univers har fået en makeover

Rejseblog

Langt om længe fik vi lagt sidste hånd på bloggens nye udseende. Ja jeg sagde VI, for jeg må jo nok ærligt indrømme at når det kommer til det tekniske har jeg brug for en hjælpende hånd. Den fik jeg heldigvis og her er det færdige resultat. Jeg håber du er lige så vild med det som jeg er?

 

Selve indholdet er stadig det samme, bare i ny indpakning. Jeg har længe gerne villet ændre designet i håb om at gøre det nemmere for dig at navigere rundt på siden og finde lige præcis det du søger. Samtidig ville jeg gerne gøre det mere stilrent og lade billederne komme til sin ret. Jeg håber det lykkedes?

 

Du kan finde flere nye muligheder. Bla. er det nu muligt at ændre sprog og siden indstiller automatisk layoutet til din mobil og tablet. Nogle funktioner som har været meget vigtige for mig og som jeg håber du kan få glæde af. Derudover er det blevet tilføjet flere sociale medier.
Instagram vil du kunne finde inspirerende billeder, følge med på rejser i både ind- og udland., og det er også stedet hvor små anekdoter og unikke spots vil blive delt. Derudover er det sociale medie Bloglovin’ også blevet tilføjet. Følg med i morgen, hvor jeg fortæller om hvorfor og hvad det kan.

 

Skriv gerne en kommentar og fortæl hvad du synes 😉

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?