Her er vinderne af årets advents konkurrencer 2019

Her er vinderne af årets advents konkurrencer 2019

Til at slutte året 2019 af har vi på Facebook kørt julekalender hele December, fulgt af tips til oplevelser og det at rejse med børn. Hver søndag i advent har det også været muligt at deltage i attraktive konkurrencer med lækre præmier fra gode samarbejdspartnere på både Facebook og Instagram.

Vi er super glade for alle jer der har har lyst til at bidrage, deltage, kommentere, linke og dele. Det er en fornøjelse at skabe indhold der interesserer jer og kan få jer op ad stolen derhjemme og ned i vores indbakke. Hvis du har brug for vejledning til at rejse med børn eller søger tips til en specifik destination, så send os endelig en mail på Helle@helles-univers.dk eller skriv en kommentar på det indlæg henvendelsen drejer sig om. Vi vil så gerne dele ud af vores viden og hjælpe dig til den bedste rejse ud i verden.

1. Adventskonkurrence

I første adventskonkurrence var det muligt at vinde et gavekort til en fotobog fra CEWE.dk. Deres fotobøger er tidligere kåret til bedst i test, flere år i træk og er af højeste kvalitet. Det er blandt andet den nemme og gode software til at lave bøgerne ned til mindste detalje som vi og alle andre forbrugerne er vilde med.

Fotobøger er efter vores mening en af de bedste måder at bruge sine rejsebilleder på. Det er en super god måde at samle de bedste billeder samtidig med at de bliver lagret med de uvurderlige små fortællinger. De pryder på hylden hvor venner og familie flittigt kan se og læse med.

De 3 heldige vindere blev:

Lene Haslam Nielsen
Camilla Falkner Quist
Teresa Holgaard Vejen Møller

CEWE fotobog

2. Adventskonkurrence

I anden adventskonkurrence var der et eksemplar af den nye bog, turen går til i coffee table version fra Politikens forlag på højkant. En udvidet udgave med intet mindre end 39 fantastiske vandreruter fra hele Europa. Bogen guider dig gennem klassikere som Mont Blanc, GR221 på Mallorca, West Highland Way i Skotland og Gletchere I Island til mere ukendte vandrestier i Albanien, Kosovo og Polen. Der er ruter til alle niveauer og ønskede rejselængder. Billederne er dragende og med gode vandrekort og rutebeskrivelser.

Her delte I de mest fantastiske historier fra jeres vandreoplevelser i Danmark og ude i verden. Ligefra Everest basecamp til Yosemite nationalpark, Mallorca, Caminoen, Kreta, Island og mere ukendte som fx. Nijmegen. Wow hvor var det bare inspirerende at høre om. Tusinde tak fordi I havde lyst til at dele jeres vandreoplevelser med os.

Den heldige vinder af bogen blev:

Marie Fahl Paulsen

Turen går til

3. Adventskonkurrence

I tredje adventskonkurrence kunne du vinde bowling billetter med skoleje til 2 baner med op til 6 personer på hver, i et valgfrit Landal Greenparks feriecenter i Danmark.

Landal Greenparks er Europas største ferieparkkæde og råder over 86 ferieparker fordelt på 9 Europæiske lande. Alle centre ligger i naturskønne omgivelser med mange outdoor faciliteter og action for de aktive familier. 95 % af disse har allerede har fået Green Key stempel og ambitionen er, at Landal Green Parks skal være CO2 neutrale i 2030.

Vi synes det er super inspirerende at følge deres vej som snart også vil udvide kæden til centre på Sjælland. Deres grønne tankegang og ambitioner gør det til en virksomhed vi hellere end gerne vil støtte. Deres feriecentre er veludstyret med masser af aktiviteter for hele familie og skønne huse, perfekt til en god familieferie. De kører ofte tilbud på All2day.dk (reklamelink) så det også er til at betale.

De heldige vindere blev:

Jeanette Mehlsen
Ingelise Schouboe

Landal Greenparks

4. Adventskonkurrence

I fjerde adventskonkurrence var der en familiebillet til Aqua Akvarium og Dyrepark på højkant. En adgangsgivende billet for 2 voksne og 2 børn på en valgfri dato i 2020.

Aqua Akvarium og Dyrepark er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og vores personlige favoritsted at tilbringe en oplevelsesrig familiedag i nærområdet. Der er lille og hyggeligt og med særligt gode faciliteter for de mindre børn. Der er store akvarier og fisk man kan røre ved på de 4 etager indedøre og udenfor flere daglige fodringer sted. Mod gebyr kan du endda få lov til være dyrepasser og fodre odderne.

Der er flere skønne naturlegepladser og især deres store vandlegeplads er særdeles populær. Den er virkelig også godt lavet med mange timers god leg. Rundt omkring i parken er det rig mulighed for at medbringe egen picnickurv og kolde drikke. Et dejlig udflugtsmål for hele familien.

Den heldige vinder blev:

Line Andersen

Aqua akvarium & dyrepark

Vi vil gerne sige stor tak til samarbejdspartner og alle jer, der har haft lyst til at følge julekalenderen på Facebook og lyst til at deltage i de attraktive konkurrencer.

Stort tillykke til alle vindere.

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?