Jesper fortæller – 5 steder du skal opleve i Barcelona

5 steder du skal opleve i Barcelona

Gå på opdagelse i Barcelona’s snoede stræder:  5 steder du skal opleve

Barcelona er en by med mange oplevelser! ​Byen tilbyder seværdigheder inden for  kunst, arkitektur, autentiske restauranter, lækre strande og natur. ​Det kan være svært at overskue hvilke attraktioner man burde se, derfor har jeg lavet en liste over ting du skal se. Lad os tage et kig på de 5 steder.

Gaudi's arkitektur i Barcelona

Byvandring med Gaudi’s arkitektur   

I Barcelona kan der findes mange eksempler på Gaudis arkitektur. Gaudi er vigtigt frontfigur inden for modernismen. Hans bygninger anses for nogle af de mest kreative og abstrakte eksempler inden for arkitektur. Man kan tage på guidede ture hvor man ser de vigtigste bygninger. Her kan man få sjove facts omkring arkitektens karakteristiske til. Men man kan også vælge at læse op hjemmefra, og gå på opdagelse selv.

Jeg anbefaler at du besøger følgende bygninger fra gaudi: Casa Vicens, La Pedrera og El Drac de Gaudí på Finca Güell.

 

Links til ture:
www.feelfreetours.com
På tur med Mariano

Trekking i Barcelona

Trekking i Barcelona

Har du lyst til at være aktiv er Trekking i bjergene omkring Montserrat noget for dig. Montserrat er omgivet af fascinerende klippeformationer, og smuk natur. Der skaber de perfekte rammer for heldags udflugt. Der er mulighed for at klatre i bjergene, det anbefales dog at man gør dette med professionelle instruktører. Hvis du ikke er så meget til at vandre og klatre, så er der også mulighed for at tage smukke billeder på montserrat, da der er unikke udsigtspunkter mange steder på bjerget. På bjerget findes ruter til alle niveauer.

Links til ture:  
Guidet vandring: ​getyourguide.dk
Guidet klatring: ​barcelonaclimb.com
Ruter: cremallerademontserrat.cat

El Gótico

Gå på opdagelse i El Gótico 

Tag en gåtur i “El Gótico”, som ligger i hjertet af Barcelona. Det er byens ældste og mest besøgte områder. Og det kan føles som at gå tilbage i tiden, når man bevæger sig rundt i labyrinten af smalle gader. Bydelen stammer tilbage fra år 1400 – 1500, hvor bydelen var en del af det romerske imperium. I dag finder man museer butikker, cafeer og restauranter i bydelen.

 

Jeg anbefaler at du besøger følgende steder:
Catedral de Barcelona:​ ​catedralbcn.org 
Museu d’Història de Barcelona:​ ​MUHBA

Picassos Barcelona  

Picassos Barcelona    

Picasso havde et helt specielt forhold til Barcelona. Han boede nemlig i byen i hans unge år, det var også disse år der var med til at forme picasso som kunstner. Og hvis du er i Barcelona, har du muligheden for at besøge nogle af disse steder. Steder der var med til sætte rammerne for kunstnerens ungdom samt voksne liv. Jeg råder dig til at besøge ​Els Quatre Gats, hvor ​Picasso og Salvador Dali mødtes for spise frokost og snakke om kunst. Og til sidst slutte af med at besøge Museu Picasso, et galleri hvor man finder en stor samling af hans tidlige værker.

Els Quatre Gats​: 4gats.com
Museu Picasso: ​museupicasso.bcn.cat/en/

Tapas i Barcelona

Tapas i den Catalanske hovedstad 

Hvis du er sulten efter Tapas, er barcelona byen for dig. Ligemeget hvor du befinder i Barcelona er det muligt at finde et spisested der tilbyder tapas. Men Hvilke restauranter serverer de lækreste retter? Her er mine anbefalinger til hvor du finder den bedste tapas.

Lateral:​ ​lateral.com
Mosqito: ​mosquitotapas.com
Tapas24: ​carlesabellan.com/mis-restaurantes/tapas-24

 

Indlægget er skrevet af Jesper Wiveson der til dagligt arbejder hos Venga travel, som laver studierejser til Spanien.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Uh … det er alle de gode must see, der er på listen 🙂
  Jeg elsker Montserrat, og den tur skal ingen snyde sig selv for.

  Tak for indlæg

  • SVAR

   Hej Hanne
   Hvor er det dejligt at høre at du synes Jesper har fanget alle de gode tips. Jeg har desværre ikke selv været i Barcelona så suger til mig, det må snart være tid.
   Det var så lidt, og tak fordi du læser med 😉
   Mvh. Helle

 • SVAR

  Rigtig interessant artikel, elsker Barcelona 🙂 Man får virkelig bare lyst til at pakke kufferten og bestille en billet med det samme. På trods af den skønne danske sommervarme 🙂

  • SVAR

   Hej Danny
   Jeg er glad for at du finder den inspirerende. Jeg kunne uden at blinke også godt tage en tur til Barcelona. Det er skønt med dejligt vejr i Danmark, men også dejligt med nye spændende oplevelser uden for landets grænser.