Kampen om de billige flybilletter!

Billige flybilletter

Åhr de flybilletter. Det er altid en kamp at få de bedste og de billigste. Og hvornår er det rigtige tidpunkt at slå til?
Her kan du læse om vores kamp om de billige flybilletter til Indonesien/Singapore.

Da vi i februar havde besluttet hvornår turen skulle gå til Indonesien i slutningen af juli var jeg inde og undersøge priserne. Her fandt jeg priser retur fra Billund – Singapore til 4900 kr. pr. person, hvilket vi synes var ok billigt. Priserne fra KBH var dog 500 kr. billigere pr. billet. Men så vil vi have en ekstra udgift på tog eller bil fra Jylland.
Men da vi ikke helt havde styr på dato og økonomi endnu besluttede vi at vente og se om vi skulle være heldige at priserne faldt lidt fra Billund. Jeg oprettede derfor en prisagent hos momondo.dk og travelmarket.dk

 

Priserne faldt desværre ikke. De bare steg og steg i 1 måneds tid. På et tidspunkt stod de i 6100 kr. pr. billet. Hvilket jo var en helt anden pris end den vi så første gang. Vi blev derfor ret nervøse fordi vi jo godt vidste at vi har valgt at rejsen skal ligge i højsæsonen, da det er der vi har mulighed for at tage af sted. Vi beholdte dog is i maven og håbede stadig.

 

Pludselig skete det. Efter ca. halvanden måneds holden øje, tikkede der en mail ind fra Travelmarket.dk om morgenen, at billetterne var nede i en pris a 4500 kr. fra Billund. Vi aftalte at købe billetterne samme aften.
Kenneth ville i mellemtiden lige sikre sig at vores forsikringer var i orden, inden vi bestilte.
Om aftenen satte vi os til computeren med pas og det hele, klar til at bestille.
Da vi kommer ind på siden både på momondo.dk og travelmarket.dk er billetterne steget med 1300 kr. pr. billet, altså til en pris a 5800 kr.
Vi stivner ret meget og tænker bare ”SHIT”! Men det er jo chancen man tager og det gælder om at slå til når det rigtige tilbud er der.

 

Vi kigger derfor om priserne er anderledes fra Københavns lufthavn. De er betydeligt billigere 4900 kr. men betyder jo også at vi får en ekstra udgift til København + transport tid. Derudover kommer vores indenrigsflyvning fra Bali til Singapore til at passe rigtig dårligt, hvilket betyder vi vil blive nødsaget til at tage en overnatning for at være sikre på at nå vores fly.
Vi laver derfor en søgning der hedder fra KBH – Singapore og fra Bali – KBH. På denne måde vil vi spare en indenrigsflyvning og en overnatning i Singapore.

 

Dette giver resultat. Det vil være os muligt at flyve denne rute for 5150 kr. pr. person. Og så med Qatar Airways. Vi har altid godt kunne tænke os og se om deres service virkelig er så meget bedre, og samtidig synes vi godt om tanken om at have mellemlandingen midt på turen hvor man kan få strukket ben.
Vi beslutter os derfor for at det er den helt rigtige løsning for os og en god pris, og vi køber disse billetter.

Billige flybilletter

 

Wee flybilletterne er hus!! Hvilken lettelse 🙂
Nu kan vi planlægge videre med ruten og lede videre efter de rigtige indenrigs flybilletter fra Singapore – Lombok

 

Det skal lige siges som bonusinfo at jeg holdte øje med flybilletterne efterfølgende for at få et godt indblik i udviklingen og efter ca. 3 uger faldt de til samme niveau som den billigste pris havde været på fra Billund. Siden er prisen dog igen bare steget og steget og den ramte et niveau på 7.500 kr. pr. billet omkring 2 måneder før afrejse og har lagt på det helt op til afgang. Prisen fra KBH blev ikke lavere, og vi er nu stadig godt tilfreds med vores billetter og det er det man skal gøre op med sig selv inden man trykker på “KØB” knappen.

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?