Konkurrence : Vind 4 badebilletter til Landal GreenParks (SLUT)

Konkurrence : Vind 4 badebilletter til Landal GreenParks

For en måneds tid siden nød vi en fantastisk familieweekend på Landal GreenParks Seawest. Der var fuld skrue på samvær og sjove aktiviteter for hele familien. Faktisk så mange at vi bliver nødt til at komme tilbage for at afprøve de sidste ting vi ikke nåede. Særligt deres badeland og legeland var et kæmpehit for store og små legebørn. Hytterne er moderniserede og ligger som perler på en snor i smukke naturrige omgivelser. Perfekte rammer til familietid hvis du spørger os.

Vi elsker de små afbræk i hverdagen hvad end der er tale om en weekend eller en skøn dagstur. De små grin giver fornyet energi og masser af familieglæde på overskudskontoen.

Betyder de små oplevelser lige så meget for jer så skynd dig at deltage i konkurrencen hvor der i samarbejde med Landal GreenParks udtrækkes 3 heldige vindere, som frit kan vælge hvilket af de 3 lækre badelande, der skal besøges.


Landal GreenParks

Den danske afdeling består af ialt 5 ferieparker beliggende i den Jyske natur. Ferieparker med hver deres unikke placering. Her er du altid er sikret godt vejr i de subtropiske badelande som indbyder til mange timer vandsjov. Hvad er bedre end at kunne give sine børn en sjov og aktiv dag?

Landal Rønbjerg

Søhøjlandet

Badelandet rummer et skønt børneområde, svømmebassin, spabad, solarium og sauna. Søhøjlandets største attraktion er den 56 meter lange vandrutsjebane som garantere et sus i maven.

Rønbjerg

Beliggende ved Limfjorden finder du Rønbjerg. Ferieparken råder over et af Jyllands bedste vandlande, hvilket vel egentlig siger det meste. Her er noget for vandhunde i alle størrelser.

Seawest

Er beliggende ved Nymindegab i Vestjylland og giver adgang til det subtropisk vandland med vilde vandrutsjebaner på 110 og 115 m, strømkanal, som fører dig gennem den stemningsfyldte grotte og varme spabade samt et børnebassin med små rutsjebaner til de mindste.

Landal Seawest

Hvad kan du vinde?

Nu har du chancen for at vinde 4 badebilletter til Landal GreenParks Seawest, Søhøjlandet eller Rønbjerg. Der trækkes hele 3 heldige vindere som bliver forkælet med en dag fuld af alt det vandpjaskeri i drømmer om. Medbring dine bedste venner eller familie til en uforglemmelig dag.


For at deltage i konkurrencen skal du:

 • Skrive en kommentar her på blogindlægget og fortælle os hvilket af de 3 skønne badelande du kunne tænke dig at vinde billetter til og hvem du vil dele oplevelsen med
 • Du kan også deltage på Facebook eller Instagram
 • Der trækkes i alt 3 heldige vindere af 4 billetter
 • Konkurrencen løber frem til 16/6 2019, kl. 12.00

Har du lyst til mere rejseinspiration, og vil du gerne modtage info om fremtidige konkurrencer så følg med på de sociale medier. Du finder Helles-Univers her:
FacebookInstagramBloglovin 

Del:

7 Comments

 1. Michael Nelson
  31. maj 2019 / 21:28

  Rønbjerg kunne være smukt at opleve.
  Min mor trænger lige til sådan et ophold.
  Kh Michael 🙂

 2. Mie K
  31. maj 2019 / 22:28

  🌸🌼🌸🌼 Skønherlig præmie !! 🌸🌼🌸🌼 Jeg ville invitere min mand og vores to dejlige børn til Landal Seawest 😄👏🏻🍀

 3. Heidi
  1. juni 2019 / 19:03

  Uhh. Så skulle det da klart være den samme som i har oplevet, altså SeaWest. Det ville være en drøm at vinde til drengene Birk og Sebastian, da vi har måtte lægge en masse penge i en have som vi overtog helt ødelagt og derfor ikke har penge på kistebunden i år til sommerferie. Vi kører dog gerne til Jylland hvis vi er så heldige at vinde. Mange kram og ønsker om en god weekend herfra

 4. Christine D C
  1. juni 2019 / 19:44

  Jeg vil meget gerne forkæle min familie med en tur til Seawest 🙂 Vi har lige udvidet familien med endnu en pige så synes de 2 store piger fortjener en dejlig ferie med masser af vand – de elsker at bade!

  • 16. juni 2019 / 19:32

   Hej Christine
   Du er blandt de heldige vindere. Jeg har derfor sendt dig en mail som du bedes besvare hurtigst muligt.
   Jeg håber gevinsten falder i god jord og i får en fantastisk dag.
   Mvh. Helle

 5. Ole Nielsen
  2. juni 2019 / 20:22

  Vil gerne tage min kone og vores to børn med til Seawest!

 6. Carina
  11. juni 2019 / 9:00

  Landal seawest – med manden min og vores to drenge 🤞🏻🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?