Luksus på Koh Chang

Luksus hotel på Koh Chang Thailand

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort

Er et stort 4 stjernet resort perfekt beliggende direkte ned til Klong Prao stranden og midt i byen, på Koh Chang.
Vi havde besluttede at skulle vi prøve luksus så skulle det være i Thailand, hvor vi havde en chance for at betale os fra det. Vi havde derfor bestilt en seafront bungalow og vi blev ikke skuffede. Vores bungalow lå i første række ud til poolen og havet og lige op ad restauranten.
De serverer stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer af både europæisk og thai inspireret morgenmad. Maden i restauranten er generelt rigtig god. Prisniveauet på mad og spa ligger i den høje ende som følge af at det er et 4 stjernet resort.

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort
Personalet er meget venlige og imødekommende og snakker godt engelsk, hvilket ikke er en selvfølge i Thailand :P.
De var ligeledes søde til at hjælpe hvis der var noget vi ønskede hjælp til (udflugter, transport eller guide til lokale steder mm).
Resortet er forholdsvis stort. Der er et stykke til stranden fra de bungalows som ligger længst væk. Værelserne ligger fint spredt i den hyggelige have og man bor ikke tæt som man gør mange andre steder.
Dejlig børnevenlig strand med det lækreste klare vand og 2 gode pools. Der var generelt utrolig meget ro på hotellet tiltrods for vi om morgenen kunne se der var mange til morgenmad.

 

Vi deltog i Thai Cooking Class på hotellet. En god oplevelse hvor man selv får lov at bestemme hvilke 3 retter man ønsker at tilberede.
Du kan læse mere om det thailandske køkken og vores Thai Cooking Class oplevelse her.

[columns] [span6]

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort Koh Chang

[/span6][span6]

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort Koh Chang

[/span6][/columns]

I korte træk viser chefkokken hvordan man skal gøre og så man laver selv sine retter og får også lov at spise dem bagefter. Til sidst får man alle opskrifterne med hjem til senere brug. En god oplevelse.
Dog havde vi nogle sproglige problemer da kokken ikke kunne ret meget engelsk og derfor fik en tjener til at oversætte. Men det fungerede fint og vi havde en hyggelig eftermiddag 🙂
[columns] [span6]

Cooking Class Koh Chang

[/span6][span6]

Cooking Class Koh Chang

[/span6][/columns]

Da vi havde noget at fejre besluttede vi at prøve hotellets gourmetmiddag i sandsofa på stranden. Det var en rigtig romantisk middag. Fantastisk at sidde og nyde en god middag på stranden, mens solen gik ned.
Desværre var vores tjener utrolig dårlig til engelsk, men hun prøvede sit bedste. Og der kom også en anden og assisterede så vi kunne bestille vores drikkevarer mv.
Selvom der var lidt kommunikationsproblemer med tjeneren vil jeg stadig gerne varmt anbefale det, da rammerne er meget specielle og det er ikke noget man kan prøve alle steder.

Cooking Class Koh Chang

 

Hotellet tilbyder følgende faciliteter:

 • Egen strand
 • Centralt beliggende
 • 2 store pools
 • God restaurant
 • Flot og velholdt fitnesscenter
 • Spa og wellness
 • Bar/Lounge
 • Gratis internet
 • Gratis aktiviteter som tennis, fodbold og aqua gymnastik mm.
 • Arrangerede ture
 • Temaaftner med livemusik
 • Mulighed for romantisk middag på stranden
 • Mulighed for Thai Cooking Class

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?