Alpincenter Wittenburg

Skidome Hamborg
Europas største indendørs ski- og fritidspark. Blot 3 timers kørsel fra grænsen ligger Wittenburg alpincenter. Det er dejligt nemt at komme dertil da det ligger lige op ad A24 motorvejen.

Min kæreste har flere gange været dette sted, og jeg fik lov at komme med denne gang for at finde ud af om det der ski var noget for mig efter mange års pause. Turen var sammen med et vennepar.
Vi havde købte en sweetdeal til nærmest ingen penge. Læs mere om deals her.
For 515 kr. fik vi overnatning, stor morgenmad, all inclusive dagsbillet til skihallen som indeholder leje af udstyr, liftkort, mad og drikke fra kl.11 – 21, fri bar, fri adgang til sauna.

 

Steder er for folk der ikke har den store erfaring med ski og gerne vil prøve det af eller folk som savner følelsen af at stå på ski udenfor sæsonen. Det er begrænset hvad man kan lave af pister indendørs og derfor kan det også godt blive lidt ensformigt i længden hvis man er øvet. Stedet tilbyder også skiskole mod betaling.

Der er 1 stolelift som tager dig med til toppen hvor den 330 meter lange pist starter. Det første stykke er en grøn begynderbakke. Derefter kommer et ”blåt” stykke, og i den anden side et ”rødt”. Derudover kan man forneden kælke og køre i ”baderinge” .. ret sjovt 😉

Skidome Hamborg

Tip: Det er en stor fordel at komme når de åbner kl. 9 da pisterne sidst på dagen godt kan være kørt meget op.

 

1 enkelt dag eller 2 er et skønt afbræk fra hverdagen. Man får en hyggelig dag med ski og frisk luft, og kan gå i restauranten og få buffet af lidt blandet mad, få noget varmt eller koldt at drikke, eller blot gå i baren og få en øl hvis det er det man trænger til.

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?