Sommerferie til en gammel kending

Vi elsker at se nye steder og det er derfor også yderst sjælendt at vi besøger samme sted flere gange. Snakken gik utrolig meget på Grækenland i år. Vi savner en kold Mytos, Tzaziki & den dejlige græske stemning og gæstfrihed.
I år vender vi derfor tilbage til en dejlig farvorit, nemlig vor elskede Kreta. Og for at det ikke skal være løgn snupper vi 2 uger, så der er tid til både at gå på opdagelse og afslapning.

 

Kendt og alligevel nyt

Det bliver alligevel lidt som at besøge en ny destination, da vi skal bo på den centrale del af øen. Hidtil har vi været bosat i badebyen Plantanias ved Chania, og ser derfor frem til at få udforsket denne del af øen også. Den første uge gør et vennerpar og deres børn os selskab, hvilket bliver så hyggeligt. Vi skal bo på lejlighedshotellet Aelia i en 2 værelses lejlighed.
Hotellet har en fin beliggenhed med 400 meter til havet og 4 km. ind til centrum af Hersonissos. Lejlighedskomplekset har 20 nyopførte lejligheder med skønne udearealer. Vi håber det er lige så lækkert som det ser ud.

På opdagelse til fods

Sidste rejse til Kreta var i 2012 som desuden var en af vores første ture sammen. Her vandrede vi gennem Samaria Kløften ,som stadig står som en af de største oplevelser for os nogensinde. Da kløften har en særlig betydning mener Kenneth at vi skal blive gift nede i Samaria. Med det praktiske for øje overvejer jeg den stadig lige en kende.

Uanset giver det vel lidt et billede af hvor vilde vi er med Kreta og at Samaria kløften vakte lysten til at se verden til fods. Vi håber derfor at kunne gentage succesen med en vandretur i de græske dale med vores lille globetrotter på ryggen.

 

Hyggelige byer og græske Meze 

Når man siger Grækenland forbinder de fleste af os det formentlig med hvidkalkede huse med blå vinduer. Det er græsk charme når det er bedst og vi elsker det.
Kreta forbinder jeg personligt med flot natur, smukke badestrande, at slendre ad stenbelagte små gader, tage på markedet og nyde en frokost på en lækker taverna.  Det er lige præcis det Grækenland kan. Der er flot på alle måder, den græske stemning forfører en, og giver det bedste sommerhumør samtidig med at det hele ikke kun er masseturisme. Vi elsker græsk mad og kan ikke afvise at det er en af grundene til at det blev ferie på græsk i år.

Vi glæder os helt vildt meget til et genbesøg med Grækenland og smukke Kreta ♥

 

Har du nogen foreslag til små perler, gode strande, lækre spisesteder eller vandreture i området? – tips modtages med kyshånd

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?