Universal Studio Singapore

Universal Studio Singapore

Beliggenhed: På Sentosa Island, 15-30 min. kørsel fra Singapore centrum

Åbningstider: Åbent alle dage 8.30-18 (tjek evt. hjemmeside da det jo kan ændre sig)

Pris: Dagspas voksne: 74 S$/350 kr. Børn: 54 S$/250 kr. (Vi købte et 3 dages city pass gennem City Tours hvilket godt kunne betale sig)

Efter at have læst mange gode anmeldelser af Universal Singapore, som i øvrigt har modtaget mange certifikater af bla. Tripadvisor, havde vi afsat en dag til at hive det indre legebarn frem og bare slå os løs i filmens verden. Jeg var spændt på om det ville leve op til forventninger og ikke være spild af vores kostbare rejsetid. Det skal siges med det samme at det indfriede alle forventninger 🙂
Det er en totalt gennemført park som man kun kan imponeres af både som barn og voksen.

 

Om parken:

Det er den første og eneste Universal temapark i Sydøst Asien. Parken er beliggende på Sentosa Island og er en del af “Resorts World Sentosa Singapore”, der ialt dækker over 6 store attraktioner, hotel, restaurant og shopping. Så snart man ankommer føler man sig draget af den gode stemning der hersker. Vi kom tidligt og der var derfor ingen kø nogen steder hvilket vi nød godt af. Det var tydeligt at jo mere klokken blev, jo flere kom der, så kom tidligt 😉
Universal Studio i Singapore er for alle barnlige sjæle barn og voksne, der ønsker sig en sjov dag hvor du bliver svunget rundt i både stille som vilde rutsjebaner, imponeret over 3- og 4D shows som virkelig drager dig ind i filmuniversets forunderlige verden. Alle gader/zoner er fuldt ud gennemførte ligefra show, menneskelige figurer der prikker til børnene og som man kan få taget billeder sammen med, til restauranter, der serverer temainspireret mad og drikke.

[columns] [span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][/columns] [columns] [span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][/columns]

 

Parken er delt op i 7 meget veludførte tema zoner:
Hollywood: Ligesom at træde ind på Hollywood Boulevard. Her er de karakteristiske bygninger, palmetræer,biler, kendisser lavet så man næsten kan blive i tvivl og ikke mindst walk of fame.
SCI-FI CITY: Fyldt med Scient Fiction figurer som f.eks. Transformers og andet storslået animation. Denne zone er kampen mellem det gode og det onde.
Ancient Egypt: Her prøver de at tage dig med til det gamle Egypten og det lykkedes ganske godt. Store pyramider, fakler og mumier pryder denne del af parken.
Lost World: Åhh jeg husker tydeligt da jeg som ikke ret gammel sad bag sofaen og så Jurassic Park. Her er store statuer af dinosauruser og ikke mindst Waterworld hvor de laver sceneshow med masser af flotte stunts.
Far Far Away: Er her hvor eventyret begynder. Kom på en rejse i den magiske 4D verden med Shrek og æslet, eller på den bestøvlede kats rejse.
Madagaskar: Basseret på Dreamworks animerede film “Madagaskar”. Denne del af parken er en jungle fyldt med masser af dyr
New York: Giver dig følelsen af at være midt i New York. Gaden er fyldt med alle de klassiske ting og emmer af charme.

[columns] [span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][/columns] [columns] [span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][span6]

Universal Studio Singapore

[/span6][/columns]

 

Aktiviteter:

  • Forlystelser i alle afskygninger. Rutsjebaner, spøgelsestog, riverrafting, karruseller mm.
  • 3D og 4D shows
  • Liveshows f.eks. show i waterworld som du ikke må snyde dig selv for
  • Dukkeshow
  • Få taget billeder med figurer og “levende” stjerner
  • Prøve kræfter med klatrevæggen i “The lost world”
  • Syng sammen med Shrek’s ven æslet på hans liveshow
  • Stort fyrværkerishow hver lørdag og andre specielle dage (se deres kalender)

Det er en stor oplevelse bare at gå rundt og se den store park og du får svært ved at nå det hele på en dag.

 

Min anbefaling til 2 oplevelser som jeg synes var i særklasse:

  • Shrek 4D show. Det var så sjovt og fint lavet. De mange features slog os væk med storm. (lille tip, hold på hat og briller 😉 )
  • Show med Skuddrama i waterworld. Flot udført show med mange gode effekter. Det er meget populært, så kom i god tid hvis du vil være sikker på en god plads 😉

Universal Studio Singapore

Efter 1 dag i Universal Studios Singapore var vi trætte på den gode måde, fyldte med gode uforglemmelige oplevelser og masser af sanseindtryk.


Tip:
Undgå at komme i weekenderne da der er mange mennesker og dermed lange køer. Hvis man ønsker max udbytte og er villig til at betale lidt ekstra, kan man kan købe et turpas som giver lov til at komme foran i køen én gang ved hver forlystelse. Vær forberedt på at forlystelser (rutschebaner mv.) lukkes ved lyn og torden som ikke er ualmindeligt i Singapore. (Af sikkerhedsmæssige årsager)

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?