VINDERNE AF ÅRETS ADVENTS KONKURRENCER 2020

Vinderne af årets adventskonkurrencer 2020 er fundet. Til at slutte året 2020 har vi igennem hele december kørt attraktive adventskonkurrencer med lækre præmier ved hjælp af gode samarbejdspartnere. Igennem årets sidste måned har du tilmed kunne få en masse gode tips og tricks til produkterne som alle er nogen vi selv vil elske at benytte og måske allerede har en god plads i vores hjem eller kufferten.

Vi er super glade for alle jer der har haft lyst til at bidrage, deltage, kommentere, like og dele. Det er en fornøjelse at skabe indhold der interesserer dig og kan få jer op af stolen derhjemme og ned i vores indbakke. Samtidig synes vi det er dejligt med chancen for at give lidt igen og samtidig omtale nogle af de produkter vi selv bruger. Hvis du har brug for vejledning til at rejse med børn, oplevelser i naturen eller søger tips til en specifik destination, så send endelig en mail på Helle@helles-univers.dk eller skriv en kommentar på det indlæg henvendelsen drejer sig om. Vi vil så gerne dele ud af vores viden og hjælpe dig til den bedste rejse ud i verden.

 

1. ADVENTSKONKURRENCE

I første adventskonkurrence var det muligt at vinde et gavekort til 2 personlige fotokrus fra Fotosjov.dk. Der er på sitet ialt 9 forskellige designs man kan vælge imellem alt efter hvem det er til og hvor mange billeder man ønsker på koppen.

Vi har allerede et par stykker stående på hylden som bringer stor glæde og dejlige minder fra oplevelser ude i verdenen når de tages frem og skal i brug. Krusene er nemme at designe uden software og produceres ved Skandinaviens største trykkeri Lasertryk. Udover fotokrus i et af markedets højeste kvaliteter laver de også nogle virkelig flotte fotobøger af høj kvalitet som vi varmt kan anbefale. Selv bliver vores årlige fotobog med de største oplevelser altid lavet hos Fotosjov.dk. Efter de har fået lavet ny software til de større projekter som f.eks. fotobøger er det blevet nemmere at lave et fedt design med særlige detaljer, til dem som vi godt kan lide at personliggøre bogen endnu mere. Derudover er det nemt at gå til og fra uden at miste indhold. Vi har desuden altid oplevet hurtige leveringstider og en god kundeservice, hvis der har været problemer med opsætning.

 

De 2 heldige vindere blev:

På Facebook: Betina N. Madsen
På Instagram: Karina Brøndum

adventskonkurrencer

2. ADVENTSKONKURRENCE

I anden adventskonkurrence var der to eksemplarer af den nye bog, Turen går til Danmark, Færøerne og Grønland fra Politikens forlag på højkant. Inspiration til at genopdage Danmark og Nordatlanten. Via levende kultur viser bogen vej til de vigtigste attraktioner og de største oplevelser. Bogen er en coffee table version fyldt med flotte fotos af storslået natur og indeholder tilmed et detaljeret vejatlas.

Bogen dækker bla. Nordjylland, Læsø, Mors, Viborg, Aarhus, Sydjylland, Esbjerg, Fanø, Ribe, Vejle, Fyn, Langeland, Falster, Als, København og dejlige øer som Ærø, Lyø, Bogø, Møn og Bornholm. Udover Danmark er bogen også fyldt med de bedste tips til smukke Færøerne og Grønland.

Spørger du os, en virkelig inspirerende bog som får rejsefeberen til at stige mens kulden bider udenfor. Heldigvis er det bare med at gribe eventyrlysten og komme afsted. Vi har i hvert fald fået god inspiration til nye hjørner af Danmark der endnu ikke være på ønskelisten, det er de nu. Når verden åbner lidt op igen vil både Færøerne og Grønland være oplagte destinationer med gode vidder og de vildeste oplevelser at se frem til.

 

De heldige vindere blev:

På Facebook: Malene Nielsen
På Instagram: Marie Andersson

 

Læs også: Kaninoen – Vandretur rundt om Endelave

 

Turen går til Danmark, Færøerne og Grønland

3. ADVENTSKONKURRENCE

I tredje adventskonkurrence kunne du vinde en lækker Trepass 33 L. outdoor rygsæk i Ash i samarbejde med Outdoorstore.dk.

En virkelig skøn rygsæk med mange muligheder for at justere og spænde ind, så du opnår god støtte og komfort til netop din krop. Rummeligheden på 33 L. gør sig helt perfekt til weekendturen, dagsture eller hytte vandring hvor den helt store backpack rygsæk godt kan blive hjemme.

Outdoorstore.dk er en ny og spændende webshop med alt indenfor outdoorliv. Eller det vil ikke sige at de er helt nyt for det er firmaet Handelshuset Aulum der har vokset sig stor og nu oplever så stor efterspørgsel på Outdoor og friluftsudstyr at det har fået sin egen webshop. Deres ønske er at sælge produkter til friluftsliv til gode priser så flere danskere kan komme ud i naturen.

Selv synes vi at de har mange lækre produkter lige fra modstandsdygtigt tøj til vandrestøvler, rygsække, stave, pandelamper og letvægtsudstyr som håndklæder. Og det er netop til gode priser, så vi synes de rammer den ret godt.

 

Den heldige vinder blev: Kirstine Brock

 

Vandreudstyr

4. ADVENTSKONKURRENCE

I fjerde adventskonkurrence kunne du vinde en valgfri UV dragt til de mindste fra Faktorforbi.dk.

Bag Faktorforbi finder du Anne som i sin tid altid måtte udenlands for at købe UV badetøj til sine børn. De var derfor også nogle af de første på det danske marked på området. I dag har det udviklet sig til en stor og flot webshop med alt hvad du brug for til dine børn til strandturen. Der er virkelig mange lækre produkter og det er også en af grundene til at vi har valgt at være affiliate partnere med netop Faktorfobi, da vi fuldt ud kan stå inde for deres lækre vare til de små globetrottere.

Der er UV dragter med både korte og lange ærmer/ben så du slipper for uanede mængder af solcreme under varme himmelstrøg og ofte med matchende solhat som giver optimal beskyttelse til dit barn. De forhandler alle de kendte mærker som Hummel, Molo, Petit by sofie schnoor og så er der rigtig mange fine fra Petit Crabe. Derudover synes vi at de har nogle af markedets bedste badesko til babyer og mindre børn så de ikke glider ved poolen. (Det er dem der hedder Duukies). De er guld værd.

Udover lækkert UV tøj med høj beskyttelse og i god kvalitet kan du bla. også finde våddragter, snorkeludstyr, svømmeveste, UV telt og foldbart strand legetøj.

 

Den heldige vinder blev:

Kirstine Hother

UV tøj til børn

Vi vil gerne sige stor tak til alle samarbejdspartner og jer, der har haft lyst til at følge julekalenderen på Facebook og Instagram og deltage i årets adventskonkurrencer. Gaveregnen stopper ikke helt, i Januar venter nemlig endnu en skøn konkurrence at varme sig på og drømme sig lidt væk fra lukkede landegrænser. Følg med på de sociale medier hvor konkurrencen bliver offentliggjort.

 

Stort tillykke til alle vindere og tak fordi du følger med på Helles Univers.

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?