Bucket list

Bucket list

Verden er fuld af muligheder og selvom vi allerede har haft masser af fantastiske oplevelser, er der stadig utrolig mange drømme vi gerne vil udleve inden det bliver tid til at stille træskoene. Heldigvis er livet forhåbentligt langt. Som beskrevet her så afhænger valget af destination af mange ting. Vi elske at drømme og elsker endnu mere når de også bliver udlevet. Denne bucket list er derfor lavet til at hjælpe til at opnå vores drømme og visioner for livet. Måske du også kan finde lidt inspiration?

 

 1. Inka trek til Machu Picchu, Peru
 2. Safari i Afrika og se ”The Big Five”
 3. Roadtrip i Australien og New Zealand
 4. Victoria Falls, Zimbabwe
 5. Vandre til Preikestolen i Norge
 6. Roadtrip i Canada
 7. På trøffeljagt
 8. Vandre Caminoen, eller en del af den
 9. Opleve Mexico & Belize
 10. Carneval i Rio de Janeiro i Brasilien
 11. Roadtrip i Island
 12. Fodre en Kænguru i det fri
 13. Luksus badeferie på Maldiverne/Seychellerne
 14. Vinrejse til Toscana
 15. Pamukkale i Tyrkiet
 16. Snorkle/dykke i Great Barrier Reef, Autralien
 17. Galapagos øerne
 18. Bo på et is hotel
 19. Se et af de syv vidundere, petra i Jordan
 20. Ø-hop i Syd Thailand
 21. Se nordlyset
 22. Vandre på den kinesiske mur
 23. Trekke til Everest Base camp, Nepal
 24. Se en bjørn i det fri
 25. Besøge alle kontinenter i verden

 

Listen bliver løbende i takt med der kommer nye drømme til og drømme bliver til virkelighed.

 

3 Comments

 1. Mette
  26. januar 2016 / 17:45

  Hej Helle
  Det er en fin blog du har her. Jeg har lige læst din bucket list og der er mange spændende punkter og jeg har mange af de samme. Jeg har også haft at svømme med delfiner….så så jeg dokumentarfilmen The Cove og nu hedder mit ønske i stedet at svømme med VILDE delfiner. Måske det allerede er det du mener, men ellers håber jeg du vil ændre din drøm. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at se The Cove og så finder du en forklaring på min bøn.
  Vi turister kender sjældent sandheden om disse turist-dyrs skæbner. Jeg har selv reddet på elefanter i Chiang Mai, i god tro om at disse dyr havde det godt – men har siden set nyere programmer om, hvordan dyr som disse fanges som vilde og mishandles for at få til at underkaste sig. Du må ikke misforstå min mail, jeg ønsker ikke at diktere, hvad du eller andre skal gøre. Jeg ønsker kun at videregive information, og ud fra den er det jo ens frie valg, hvad man ønsker at bruge denne til. Kan jeg få én person til at droppe delfiner i fangeskab er jeg en glad kvinde. God aften :o)
  Mvh Mette

  • 26. januar 2016 / 23:45

   Hej Mette
   Jeg forstår din bøn.
   Jeg ønsker bestemt også at se dyrene i deres naturlige opgivelser. Der har siden vores tur været ret stor fokus på elefanter og må sige jeg også har haft det lidt skidt, men synes nu stadig de virkede til at behandle dem noget bedre på Koh Chang end vi så andre steder i Thailand. Det er nok heller ikke noget jeg ville gøre igen.
   Delfiner vil jeg ligeledes gerne opleve i det fri, derfor valgte vi det også fra på Bali hvor muligheden ellers bød sig.
   Tak for fordi du kiggede forbi bloggen 🙂
   //Helle

 2. Mette
  28. januar 2016 / 23:29

  Det er dejligt at høre :o) Sejt I valgte det fra på Bali, STOR respekt for det. Jeg er vild med mennesker som tager ansvar for deres omverden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?