Min familie & faste rejsepartnere

Helles-Univers.dk

Kenneth

Er min kommende mand, 36 år, uddannet landinspektør og bosat i Silkeborg hvor vi bor i hus sammen.

Kenneth er min forlovede og faste rejsepartner gennem de sidste 6 år.
Vi deler den store passion om at se verden, og jeg nyder hans selskab fuldt ud.
Vi deler mange drømme og mål hvilket jeg tror er grunden til det fungerer så godt. Jeg føler mig ikke begrænset af ham og omvendt. Ingen af os er ret gode til at ligge stille ret lang tid ad gangen, og vi elsker at få en masse oplevelser og indtryk med os hjem.
Vi er gode til at tage hensyn til hinanden, således at rejsen tilfredsstiller begges behov og ønsker. Dette betyder at vi af og til ser og oplever ting som måske ikke lige var ens egen førsteprioritet, men som kan ende med at være det vi husker for livet.

Kenneth hjælper med layout, og fungerer kan også forekomme som gæsteblogger på de rejser jeg ikke er en del af. Han elsker at se nye steder og overskride grænser. Derudover er en af hans helt store interesser amerikansk fodbold.

 

Filippa 

Er vores datter som kom til verden i Maj 2017. Hun er en glad lille pige, der er nysgerrig på verden og nyder at komme med mor og far på tur. Med en lidt hård start på livet har vi taget den stille og roligt med rejseriet. Hun var i efteråret 2017 med i Portugal som gik helt forrygende og det har bestemt givet mod på mere. Vi glæder os til en sommer med flere rejser på programmet med vores lille globetrotter. Vi nyder det rejserne giver os sammen med hende tiltrods for at tempoet bliver sat en anelse ned.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?