Budget hotel på Gili Trawangan

Gili Trawangan

Udsigten fra poolen og ud til haven på den anden side

Pondok Windy

Vi havde valgt at bo på Pondok Windy da det ligger lidt væk fra hovedgaden og på den strækning hvor det skulle være bedst at snorkle fra stranden fra. Samtidig har de de klassiske bungalows og endda med aircondition som vi godt kunne tænke os at bo i. Stedet var betydeligt dyrere at booke i døren og alle nætter vi boede her var der da også fuldstændig udsolgt på forhånd. (vi gav ca. 300 kr. pr. nat med morgenmad for os begge to på et gardenview værelse).

[columns] [span6]

Pondok Windy Gili Trawangan

[/span6][span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Vores bungalow

[/span6][/columns]

Hotellet ligger på den nordlige ende af ø’en og det kan godt være lidt udfordrende at komme til hotellet, specielt hvis man som vi har kufferter med. Der er sandstier og de sidste 300 meter kan hestevognen ikke komme frem, så der skal arm mullerne i gang. Hotellet ligger lige ned til stranden, har pool, eget dykkercenter og tilmed sin egen restaurant hvor man kan sidde i de små bungalows hytter på pinde i vandet og nyde sin mad i skygge.

[columns] [span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Haven

[/span6][span6]

Pondok Windy Gili Trawangan

[/span6][/columns] Stedet er mindre med kun 12 bungalows fordelt rundt i haven som i øvrigt er super idylliske med masser af små kroge og flot blomsterlund. Vi fik en hytte helt bagerst som var meget ugeneret fra alle andre. Der var en fin terrasse hvor badetøjet kunne tørre og vi kunne sidde og få en øl eller et spil kort. (lidt hårdt for bagdelen i længden da der som udgangspunkt ingen hynder er, men det var muligt at låne puder i receptionen). Værelserne er dejlig store med alt hvad med har brug for, samt kæmpe udendørs badeværelse.

 

Vandet i hanen er som de fleste andre steder koldt og el kan også godt være ret svingende. Det tager man med et smil og en del af charmen.
Stedet er beliggende en god gåtur fra centrum på ca. 15 min gang. Om aftenen kan det godt være lidt vildt at gå rundt ude i de mellemliggende området i mørket, så en lommelygte er klart at foretrække. Gåturen generede os generelt på ingen måde, tværtimod kunne vi selv vælge fra og til med hensyn til nattelivet. Ø’en er jo heldigvis ikke så stor så på nogle timer med mange stops, havde vi hurtigt gået den rundt. I øvrigt en super hyggelig aktivitet. Det er også muligt at leje cykler til formålet, men der er enkelte pasager hvor en cykel ikke hjælper noget pga. den ringe belægning.

[columns] [span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Værelset indefra

[/span6][span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Badeværelset

[/span6][/columns]

Det var simpelthen det mest fantastisk lille sted. Bungelows’ene er tip top,  stranden god og så lykkedes det os at snorkle med skildpadder direkte fra stranden. Så fantastisk!
Personalet er søde og altid meget imødekommende. Vi fortrød på intet tidspunkt at have de knap 2 km indtil natmarkedet hvor man kunne få et måltid mad for 10 kroner og resten af centrum med shopping, barer og massevis af restauranter.

[columns] [span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Stranden

[/span6][span6]
Pondok Windy Gili Trawangan

Dykkercenteret på hotellet

[/span6][/columns]

Af faciliteter skal nævnes:

 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis morgenmad
 • Gratis WIFI
 • Aircondition
 • Værdiboks
 • Tøjvask
 • Privat strand
 • Udendørs swimmingpool
 • Dykkercenter
 • Hjælp til udflugter
 • Snorkling fra stranden (muligt at leje udstyr på stranden)
 • Minimarked ved siden af hotellet

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?