Luksus på Koh Kood

Koh Kood Thailand

Captain Hook Resort

Efter en lille uges tid på Koh Chang tog vi videre til Koh Kood og tjekkede ind på det luksuriøse Captain Hook Resort.
Hotellet ligger ligesom på en lille ø..! Det betyder at man skal med kajak eller speedbåd hvis man skal væk herfra, da der ikke er nogen ”vej” til resortet. Dette betyder også at resortet er meget privat og der er en helt speciel ro.
Selve stedet er fantastisk! Skøn pool med liggestole, og flere hyggelige kroge med sofaer hvor man kan sidde og hygge sig. Der er mulighed for at springe i havet direkte fra resortet, men hvis man vil til stranden skal man lige en smuttur i en kajak over til den anden side. Der er kajakker til fri afbenyttelse sammen med vand & juice, samt kaffe, the og toastbrød.

Hotel på Koh Kood

Vores værelse

Captajn Hook, Koh Kood Thailand

Det udendørs badeværelse

 

Hotellet laver god mad til rimelige penge. Der er et kæmpe drinks kort. Dog er de ret dyre ifht. thai priser, men de smager fantastisk 🙂

Captajn Hook, Koh Kood Thailand

Der er utroligt meget personale, desværre er det meget meget få der kan bare en lille smule engelsk. Der er tilbud om forskellige aktiviteter såsom snorkling, vandring, og scooterudlejning. Det kan varmt anbefales at leje en scooter og køre rundt en dag. Man skal dog være opmærksom på at det kun er til kl. 18, så hvis man vil ud og spise andre steder er det med taxa, hvilket godt kan være en forholdsvis dyr fornøjelse. Der ligger en rigtig hyggelig restaurant “Baan Makok” lidt længere nede ad floden hvor man kan få en gratis bådtur til, hvis man bestiller bord i receptionen.

Søger du en øde ø med hvide sandstrande, krystalklart vand, ren afslapning og nydelse er du helt sikkert kommet til det rette sted. Koh Kood har en stor stjerne i vores hjerter og vi drømmer om at komme tilbage en skønne dag <3

Koh Kood Thailand

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?