Første rejse som familie

Første rejse som familie

Der er nu kommet lidt ro på en lidt hektisk start på familielivet, og første tur ud i verdenen som familie er netop bestilt. Vi glæder os helt vildt, men er også en smule spændte. Turen går til Portugal, et land vi endnu ikke har besøgt, men som har stået højt på listen længe. Nærmere betegnet til Algarve som ligger på Portugals sydkyst og lokker med 155 km. lang sandstrand. Årstiden (Oktober) er helt perfekt med lune temperaturer og badevandet er blevet varmet op hele sommeren.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der er en del flere ting at forholde sig til med en baby på knap 5 måneder som måske endda har lidt særlige behov der skal opfyldes. For hvordan får vores lille kærlighedsvæsen et pas? og hvordan med klapvogn?- og hvad siger hun til varmen og hvilke forventninger kan vi have til at komme ud og opleve området?

Vi prøver at sætte forventninger lavt og bare glæde os til at komme lidt væk under varmere himmelstrøg, den danske sommer har mildest talt ikke været imponerende. Al planlægningen tager vi dog generelt stille og roligt i den overbevisning at det smitter af på hende, så hvorfor skulle en rejse sydpå ikke også gå godt. Skulle hun mod forventning have lidt svært ved livet uden for grænsen, er det altid dejligt at have et par ekstra hænder idet ferien skal tilbringes sammen med et hold bedsteforældre. Hvad mere kan man ønske sig?!

Så hvis du har besøgt Algarve og ligger inde med tips til hvad vi skal se eller opleve, eller hvordan det er at rejse med en baby for første gang så smid endelig en lille kommentar. Vi elsker at få et par gode fifs med i kufferten og så er det altid dejligt at høre fra dig bag skærmen 😉

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?