3 betagende udsigter i Singapore

Singapore skyline

Jeg synes der er noget helt specielt ved at komme op i højderne og få det store overblik over en by. Jeg beundres over at se bybilledet i de små dejtaljer og ikke mindst de høje bygninger som stikker op i bybilledet.
Singapore er med sin storslåede arkitektur rig på nogle af disse flotte bygninger som virkelig giver et imponerende udsyn over byen.
De 3 du virkelig bør skrive på TO DO listen:

 

Marina Bay Sands skypark

Marina Bay Sands
Det store hotel, bygget som et skib!
Marina Bay er beliggende 200 meter oppe i luften og kan ses fra det meste af Singapore.
Hotellet består bla. af værelser i de 3 søjler, flere forskellige restauranter, skybar på toppen og 3.000 m2  stort shopping center med over 300 butikker i  bunden.
Det er så imponerende og et helt surrealistisk bygningsværk, der er meget gennemført.
I forbindelse med hotellet ligger casinoet som blot er nogle år gammel. Det er designet som en palme og beskæftiger mere end 20.000 ansatte.
Drømmer du om en af verdens mest betagende pool bør du overveje at booke en overnatning på det imponerende hotel og svømme en tur i den smukke infinity pool. Kan du stille dig tilfreds med den unikke udsigt fra en af verdens største observationsdæk kan du her købe dig adgang til den mest betagende udsigt over hele Singapore, hvor du i fred og ro kan nyde udsigten hele vejen rundt på dækket.
Det er en helt speciel følelse når man stiger de 57 etager, får lidt propper i ørene og bliver ramt af den friske luft på toppen af Singapore!
Jeg vil lyve hvis jeg sagde at det ikke gav et lille sug i maven.
Vi besøgte stedet efter solnedgang, og som en del af vores citypass. Udsigten er flot dag som aften, det er to forskellige oplevelser og du skal bare bestemme dig for hvad du mest er til?- ja det er svære valg man bliver stillet overfor som rejsende 😛

Pris: Voksne 23 S$,  Børn:17 S$


Gardens By The Bay, skywalk:

Garden By The Bay Singapore

Gardens by the bay er en del af Singapores projekt om at blive “City in a garden”. Stedet er et over 54 hektar stort grønt område, som er indrettet som en stor national have. Parken er meget prisbelønnet og råder over mere end 500.000 planter fra over 2200 forskellige plantearter.

Parken er delt ind i forskellige områder, hvor du kan opleve forskellige arter.
Du kan bla. gå på opdagelse i blomsterkuplen der med sit kølige og tørre middelhavsklima råder over 9 forskellige haver fra 6 kontinenter. Bla. Flasketræer, en sukkulent have, en Australsk have, en Sydafrikansk have, en Sydamerikansk have, en olivenlund og en blomsterpark med skiftende udstillinger.
I området de kalder tågeskoven kan du udforske højlandets orkideer, kødædende planter og bregner fra den kold/fugtige tropiske Montane region, her er en af verdens højeste indendørs vandfald på 35 meter, samt 7 opdagelseszoner. Den tabte verden, tågeruten, trætopsruten, krystalbjergene, Earth Check, +5 grader og den hemmelige have.

Parken er stor og måske bør du vælge hvad du vil se og om du vil priotere det meste af en dag her. Vi nåede desværre ikke at komme ret meget rundt i de forskellige haver inden det blev mørkt og vi skulle se det ventede lysshow “wonderfull” med titelmelodier fra forskellige film. Showet er gratis og opføres hver aften kl. 20. Der er adskillige rundture man kan komme på mod betaling. F:eks. kan du tage en 20 min. guided tur i det lille “tog/bus”, garden cruiser der fører der rundt i hele parken.

Showet er imponerende og generelt har man har parken en fantastisk udsigt, da det ligger på den anden side at floden og man kigger direkte indover centrum. Det må lige være prikken over i’et at se showet fra hængebroen. Pga. dårligt vejr kunne vi desværre ikke få lov at komme derop. Vildt øv!
Hvis du kommer her forbi og derop, så fortæl mig gerne hvordan det var at gå deroppe;)

Pris: Gratis show hver aften kl. 20. Det koster 5 S$ og 3 S$ for børn at komme ud på hængebroen og gå “The Skyway”.


Singapore flyer:

Singapore flyer
Er intet mindre end verdens højeste pariserhjul!
I følge buddhisterne er det runde hjul et lykkebringende tegn for Singapore og selve hjulets bevægelse et udtryk for positiv “Feng Shui”.
Her kan man få en 360 graders udsigt udover hele byen og omegnen. På en klar dag siges det at være muligt at se op til 48 km. væk.
Hvert af hjulets 28 kabiner er airconditioneret og kan rumme op til 28 personer. Når hjulet er højest er du intet mindre end 165 meter oppe i luften.
De tilbyder 3 luksusoplever oppe i hjulet. Du kan enten prøve en 30 min. Moët og Chandon Champagne flight, eller cocktail flight hvor man nyder en drink mens man nyder udsigten,eller den helt store hvor man nyder en 3 retters middag med vin og butler til 269 S$/1300 DDk. pr. par –det eneste sted i verdenen du kan prøve det i et pariserhjul.

Foruden selve hjulet er indgangen at Singapore Flyer en del af et helt center af lækker food court, shopping og der hvor citytours (dem som vi købte attraktionspakke af) og andre turistbureauer holder til.

Hvis man bare skal købe indgangsbilletter synes jeg måske det er lidt halvpebret ligesom resten af Singapore og det var også grunden til at vi sprang over denne gang. Havde økonomien været til det, havde vi taget en dining oplevelse med, da det er en enestående chance og jeg er overbevist om at der er en fantastisk udsigt fra Singapore Flyer, da den ligger godt placeret i forhold til mange af de flotte bygninger i Singapore. Hvis du kommer til Singapore vil du utvivlsomt komme til at slå vejen forbi dette område og jeg synes også det er et hyggeligt område og en lækker (og forholdsvis billig) food court der findes for foden af Singapore Flyer.

Pris: 23 S$ for voksne, 21 S$ for børn

Del:

2 Comments

  1. 9. december 2015 / 23:13

    Super indlæg du har skrevet om 3 betagende udsigter i Singapore. Det er bestemt en dejlig by, som vi holder meget af og som gør sig utrolig smuk fra oven.
    Jeg har et tip til dig eller dine læsers fremtidige besøg som jeg gerne vil dele.
    Du kan sparre udgiften op til platformen (observations dækket) på Marina Bay Sands som ellers er på ca. DKK 100. I stedet skal du spørge efter “SKYbar”, så vil du inden du går ind i elevatoren få en kupon der skal vises, når du kommer op. Herefter kan denne fantastiske udsigt opleves, imens du nyder en drink. Smart at bruge sine pengene på en drink i stedet for at betale for entre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?