3 gode spisesteder i Vilnius

3 gode spisesteder i Vilnius

Vilnius er fyldt med skønne restauranter og cafeer, hvor du får den lækreste mad i alle afskygninger. Vi har smagt lidt på byen og udvalgt 3 favoritter.

 

Lykos

Beliggende i den gamle bydel af Vilnius finder du en af byens ældste restauranter, Lokys. En bygning fra det 15. århundrede og som i 1972 blev restaureret og siden har den været kendt som jægernes restaurant. Restauranten er kendt for gode solide retter med vildt og store krus med øl. Menukortet er fyldt med litauiske klassikere og husets egne specialiteter.
Overraskende nok var det særligt betjeningen der fra vores synspunkt skilte sig ud. En smilende viking med rødt skæg og en lille kæk bemærkning formåede på en meget professionel måde at gøre vores aften helt speciel.

På sådan en lun sommeraften nød vi pladsen i gården. Maden smager skønt og vi fik hvad vi forventede – gode solide bonderetter.

Restauranter i Vilnius

Pilies Katpėdėlė

En dejlig anbefaling bragte os til dette sted. Særligt deres litauiske retter skulle være et hit. Vi sprang på rødbede- og sildesuppe som bliver serveret med et par kartofler a part. Et rigtig dejligt sted med ægte cafestemning på en hyggelig gade. Maden smager super godt og alt hvad der kommer ud fra køkkenet ser bare så lækkert ud. Der er hyggelig stemning, plads til hele familien og så er det bestemt til at betale for.

Ps. de laver de bedste hjemmelavede friske limonader i forskellige varianter!

Pilies Katpėdėlė

La bohme 

Det må være byens bedste Tapassted.
Når man gerne vil smage det hele kan det være svært at vælge. Tjeneren så derfor skævt flere gange da Kenneth skulle bestille for at høre om vi virkelig også skulle have det?
Da maden kom ind havde vi da også lidt problemer med at få det hele placeret på bordet. Men mums. Med store julelys i øjnene og mundvandet løbende satte vi tænderne i deres lokale snegle variant, bruchetta i flere afskygninger, charcutteri bræt og indbagt ostekugler. Vi spiste næsten op, så det siger vel alt :=)

Tapas i Vilnius

 

Har du besøgt Vilnius, og har du et farvorit sted vi og andre læsere bør kende til ?

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?