4 gode spisesteder i Bukarest

En tøsetur med madklubben betyder som altid at vi skal smage på den pågældende by, og det var hvad vi gjorde i Bukarest. Egentlig synes jeg knap vi lavede andet end at spise, men det jo ikke ligefrem skidt for sådan en madelsker som mig. Oveni hatten var det masser af god mad vi mæskede os i og kun få dårlige madoplevelser. Som så ofte skal man i Bukarest også vide hvor de gode steder er, og derfor vil jeg naturligvis gerne dele et par gode tips med jer. Her er derfor mine 4 favoritsteder, der servere alt fra cafemad til lokale specialiteter.

 

Cafe Klein

Cafe Klein i Bukarest

Er en del af Rembrandt hotel midt inde i den gamle bydel. Cafeen er ikke ret stor og hvis vejret tillader det vil jeg klart anbefale dig at sidde udenfor, da pladsen er lidt trang inde. Lad dig ikke snyde af det, for de laver fantastisk mad, og har en skønt udvalg af lækre drikke, varme som kolde. Vi var forbi til søndagsbrunch inden vi havde bestilt tid i parlamentet om søndagen. Ind kom frisklavede omeletter med en lille salat og brød. Duften fra mynthe the og cappuccino satte prikken over i’et. Ambitionerne havde været store, så de ellers velduftende vafler måtte vi have til gode til en anden god gang. (Nogle gange vil øjnene mere end maven). Priserne er yderst billige og maden alle pengene værd.

 

Lacrimi si sfinti

4 gode spisesteder i Bukarest

Er en af de lokales favoritter og en resturant vi fik anbefalet under vores foodtour, da vi spurgte hvor vi skulle tage hen for at få noget god Rumænsk mad. Bag facaden gemmer sig en rustik restaurant med træ interiør og åbent køkken hvor man kan se de mange lækkerier blive til. Vi bestilte alt fra supper til salater og Rumænsk gryderet med polenta. Alt sammen gode store solide retter fyldt med smag og serveret i charmerende lerfade og små gryder. En dejlig oplevelse af det rumænske køkken og et must hvis du gerne vil prøve lidt lokalt og de mange gode smage.

 

Dianei 4

Gode restauranter Bukarest

En super autentisk cafe som man ikke lige får øje på som spisested, hvis ikke man ved det ligger der. Indretningen er rå og efterspørgslen stor. Vi var forbi både under vores foodtour og sluttede efterfølgende weekendturen af med en brunch her inden turen gik til lufthavnen. Begge gange var alt mere eller mindre fuldt booket. Til vores held lykkedes det begge gange at få et lille hjørne. Det er et ret stort sted, men med en utrolig hyggelig atmosfæren nærmest hjemlig. Menukortet er en blanding af typiske caferetter, Rumænsk tapas og mere lokale klassiskere. The kortet fylder et helt A4 ark og er værd at prøve. Betjeningen er sød og imødekommende og helt nede på jorden. I baggrunden kører lidt hyggelig stemningsmusik. Et helt perfekt sted til en brunch eller kaffe & kage, hvis du spørger mig 🙂
Der er desuden en hyggelig gårdhave til lidt lunere tider.

 

Naan food & drink studio

food Bucharest

Spiste vi på vores første aften og var stadig den store vinder da vi atter rejste hjem igen. Menukortet er varieret, men de slår sig hovedsageligt på at servere indisk mad på den moderne måde. Restauranten er flot og stilet, og man bliver taget godt af selvom betjeningen ikke fortrækker mange miner.
Maden er flot, indbydende og smager dejligt. Flere af os blev fristet af en god bøf og det var da heller ikke ad vejen. Deres cheesecake er noget bastant og et helt måltid i sig selv. Vi nød at blive forkælet til en kuvertpris med 2 retter og vin på knap 200 Dkr. Der er begrænset med spisepladser så det kan være en god ide at bestille bord i forvejen.

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?