5 grunde til at vælge en guidet cykeltur på din storbyferie

5 grunde til at vælge en guidet cykeltur på din storbyferie

Når man ankommer til en storby man ikke har besøgt før, synes jeg en guidet cykeltur er et must. Vi har gjort det adskillige gange nu, og jeg bliver bare mere og mere vild med den måde at stifte bekendskab med en ny by. Her er 5 gode grunde til hvorfor:

 

1. Du ser de skjulte skatte i byen

Der er typisk flere forskellige ture at vælge imellem hos de forskellige bureauer. De traditionelle hvor du kommer forbi alle de store attraktioner og de mere utraditionelle som f.eks. en guidet foodtur mv. Fælles for begge er at man kommer bag facaden og laver stop ved nogle sites man ikke ellers ville have set, og da slet ikke vidste hvor var.

 

2. Du får viden du ikke kan læse dig til

Noget af det bedste ved disse cykelture er at guiderne er lokale, kender hvert et gadehjørne og gerne deler ud af sin store viden. Vi har flere gange fået helt uvurderlig viden og super gode snakke med guiden om hvordan det er at være lokal i de forskellige byer og samfund.

 

3. Du får et godt overblik over byen

Når vi kommer til en storby er det ofte noget af det første vi tager os til. Det giver nemlig et super godt overblik over byen og dens forskellige bydele. På den måde har man allerede set en stor del af byen og kan bedre finde rundt.

 

4. Du ser meget, på kort tid

En tur varer typisk 3-4 timer og mange steder afgår de endda 2 gange dagligt. På den korte tid synes jeg man kommer utroligt godt rundt i byen og ser mange steder og afkroge som ville tage flere dage til fods, eller med offentlig transport.

 

5. Du møder ligesindede

En guidet cykeltur er en gruppeaktivitet og det foregår derfor sammen med andre rejsende, som ønsker det samme som dig. Tit holder man ind et sted i løbet af turen og får en forfriskning eller en bid af byen. Her er der tid til en lille snak og det er jo altid dejligt at hilse på andre rejsende. Måske I falder godt i hak og ønsker at mødes på et andet tidspunkt?

 

Del:

2 Comments

 1. 21. februar 2017 / 22:55

  Hørt, hørt – vi er helt enige 🙂 Da vi først havde været på vores guidede cykeltur i en storby, var vi helt solgt. Det er den skønneste måde at komme et spadestik dybere ned i byen, det lokale liv og den særlige atmosfære i det område. Dejligt at du deler inspirationen og begejstrigen – den kan vi kun bakke op om! 🙂 Kh Mette

  • 24. februar 2017 / 0:08

   Hej Mette
   Dejligt at høre at der er andre ligesom os der nyder en tur på jernhesten- jeg hjælper glædeligt med at dele budskabet 🙂
   Kh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?