Picnic på pisten med Danski

Picnic på skiferien

Under vores skiferie i Valloire, 2016 deltog vi i picnic på pisten, hvilket var virkeligt hyggeligt og jeg vil anbefale til enhver hvis muligheden skulle byde sig. Jeg har tidligere været på picnic ude i terrænet da jeg arbejdede for Nortlander i Frankrig, mens Kenneth aldrig havde prøvet det før. Prisen var 15 Euro. Ikke mere end hvad en typisk frokost på en pisterestaurant koster og så var der endda drikkevare ad libitum. (For ikke at nævne at maden er vildt lækkert og fint varieret).

>> Læs også: 10 TIPS TIL EN BILLIGERE SKIFERIE

Picnic på pisten med Danski

Picnic på pisten – sådan foregik det 

Vi ankom som nogle af de første til den berygtede kirke som ligger på vejen ned af den grønne bakke på Setaz bjerget. Guiderne havde stillet det helt store bord an, solen skinnede fra en skyfrihimmel og der var gang i grillen. Den helt perfekte picnicdag. Vi blev straks inviteret i den fine bar formet af sne og fik lidt at drikke, hvorefter vi fandt os en plads på snebænken. Der er den smukkeste udsigt til hele det nærtliggende område og solen varmede dejligt.

Picnic på pisten med Danski
Maden var super lækker med både kolde og varme retter. Til at slutte af på er der naturligvis en grillet pølse og brød samt en Chartreuse, så alle kunne holde varmen. Der var generelt god stemning og alle hygger sig store som små. Man kunne få et slag kongespil eller kælke lidt hvis man har lyst til det. (Mest børnene det var attraktivt for). Ellers fik vi bare en god snak, nød solen og følte os lidt heldige. Efter frokosten klikkede vi atter skiene på igen og kørte videre ud i terrænet. Behøver jeg sige at det var LÆKKERT!

Skiferie i Valloire

Du kan de fleste steder deltage i picnic på pisten, få verdens bedste frokostudsigt og komme dine medrejsende lidt nærmere. Bare spørg hotellet eller det rejsebureau du rejser med.

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?