Picnic på pisten med Danski

Picnic på skiferien

Under vores skiferie i Valloire, 2016 deltog vi i picnic ude i terrænet, hvilket var virkeligt hyggeligt og jeg vil anbefale til enhver hvis muligheden skulle byde sig.
Jeg har tidligere været på picnic i sneen da jeg arbejdede for Nortlander, mens Kenneth aldrig havde prøvet det før. Prisen var 15 Euro. Ikke mere end hvad en typik frokost på en pisterestaurant koster og så var der endda drikkevare ad libitum. (For ikke at nævne at maden er vildt lækkert og fint varieret).

Picnic på pisten med Danski
Vi ankommer til den berygtede kirke som ligger på vejen ned af den grønne bakke på Setaz bjerget, som nogen af de første. Guiderne har stillet det helt store bord an, solen skinner og der er gang i grillen. Det er den helt perfekte picnicdag. Vi går i den fine bar formet af sne og får lidt at drikke, hvorefter vi finder os en plads på snebænken. Der er den smukkeste udsigt til hele det nærtliggende område og solen skinner fra en skyfri himmel.

Picnic på pisten med Danski
Maden er super lækker med både kolde og varme retter. Til at slutte af på er der naturligvis en grillet pølse og brød samt en Chartreuse, så alle kunne holde varmen. Helt perfekt!
Der er god stemning og alle hygger sig store som små. Man kan få et slag kongespil eller kælke lidt hvis man har lyst til det. (mest børnene det var attraktivt for). Ellers fik vi bare en god snak, nød solen og øjeblikket.
Efter frokosten klikkede vi skiene på igen og kørte videre ud i terrænet. Behøver jeg sige at det var LÆKKERT 😉

Skiferie i Valloire

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?