5 tips til at rejse med vennepar med børn

5 tips til at rejse med vennepar med børn

Som du måske ved rejste vi i sommer sammen med et vennepar og deres 2 børn. Det kan være super hyggeligt at rejse sammen med venner og give et særligt bånd til familierne og gode legekammerater. Desværre kan det også ende i skuffelse og kedelige uoverensstemmelser. For at undgå at det bliver en dårlig oplevelse giver vi her 5 råd til overvejelser I bør gøre jer, når I overvejer at rejse med vennerne.

 

1. Find nogen der vil det samme som jer

Når I vælger rejsepartnere er det vigtigt at ville det samme. Er det all inclusive? – halvpension eller ønsker I at finde et airbnb eller homestay? Det er super vigtigt at I har de samme ønsker til indkvartering og mad som er basis for en god rejse. Samtidig er det vigtigt at afstemme forventningerne. Det duer jo ikke at den ene familie ønsker at man gør alting sammen og den anden bare forventer at ses ved poolen i ny og næ. Få italesat det – det giver et bedre resultat i sidste ende.

 

2. Børn på samme alder

Hvis børnene har nogenlunde samme alder kan de lege sammen og derfor få noget ud af at rejse med vennerne. Samtidig giver det også mere frihed til mor og far. (Hvis de har en vis alder). Det gør det også nemmere når der skal vælges hotel eller spise sted da der kan være visse fordele i at der forekommer en legeplads eller anden aktivitet.

 

3. Giv plads til at kunne lave noget hver især

Selvom man rejser sammen tror jeg at det er vigtigt at der er plads til at hver familie kan tage på tur eller ud og spise alene, og at man ikke nødvendigvis skal gøre det hele i flok. Vi har alle forskellige rutiner og slapper af på hver vores måde. Disse er vigtige at tilgodese, for at ferien får succes.

 

4. Lav faste aftaler, og overhold dem – vær ærlig og realistisk

Sørg for at aftale et tidspunkt for givne aktiviteter. Det kan være alt fra mad til en udflugt. På den måde render tiden ikke løbsk og I spilder ikke jeres dyrebare rejsetid på at vente på hinanden. Sørg for at overholde aftalerne og give besked hvis planerne skulle ændre sig.

 

5. Få værelser ved siden af hinanden 

Når man rejser med børn kan det være nødvendigt at være hjemme til puttetid. Er I til aftenhygge med et glas vin, spil eller andet på terrassen, er det ideelt at have værelser ved siden af hinanden således at babyalarmen kan række og I er i nærheden.

at rejse med vennepar

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?