Budget hotel i Salzburg

Hotel Salzburg

Det var ærligt talt lidt af en jungle at finde et passende hotel i Salzburg. Vores krav var at der skulle være fri parkering og mulighed for morgenmad til billige penge. Selvom vi var tidligt ude var priserne høje og der var næsten ikke noget at finde. Vi fandt derfor et lille fint sted på Airbnb, men anmodningen blev desværre blankt afvist. Lidt af en mavepuster og vi måtte atter på jagt.
Efter længere tids søgen og endnu et afslag på Airbnb gik vi over til hotelsites og her fandt vi langt om længe B&B Hotel Junior som vi straks bestilte.

 

Ved ankomst blev vi tager hjerteligt imod af den søde ejer som også var lynhurtig til at få os tjekket ind. Største udfordring var at få nørklet vores store bil på plads på den lille parkeringsplads, men det lykkedes alt sammen og den stod helt perfekt der under hele vores ophold.

 

B&B Hotel Junior

Er et 3 stjnernet hotel med 12 værelser. Det er af ældre dato, men rigtig charmerende og hyggeligt. Udenfor er der en gårdhave hvor man kan sidde i skyggen og nyde en kold øl. Desværre var der ikke så mange der brugte den, og vi endte da også med at nyde den kolde øl på en af de mange cafeer langs floden.
Hotel Junior er beliggende i området “Maxglan” i udkanten af byen tæt på både motorvej og lufthavn. Der er desuden kort afstand til Red Bull museet, Hangar 7 som er et besøg værd. Busserne kører lige uden for døren hvert 10’ende minut og med et Salzburgcard fortrød vi ikke hotellets beliggenhed.

B&B Hotel Junior Salzburg

B&B Hotel Junior Salzburg
Værelserne er dejlig store og badeværelset ligeså. Vi kunne godt have tænkt os et af de værelser med en lille balkon, men så vidt vi kunne se er det muligvis kun familieværelserne der har dette. Samtidig skal man være opmærksom på at nogle af værelserne er nyrenoverede så hvis man vil betale lidt ekstra er det måske det værd?
Vi rejste på budget denne gang og synes faktisk det var et ganske udemærket værelse prisen taget i betragtning. Da termometeret sneg sig op på 30 grader flere dage var det virkeligt dejligt at der er aircondition.

Den daglige rengøring var god og vi fik skiftet håndklæder hver dag hvis vi ønskede det. Apropos håndklæder så er den nok det eneste sted der for alvor kunne sættes en finger, for de var trevlede og virkelig slidte 🙁

 

Morgenmaden

Er simpel og alligevel er der alt det man behøver for at få en god start på dagen. Den koster 9 Euro pr. person pr. dag.
Det at vi selv kunne vælge til og fra var en god frihed at have. F.eks. var der en morgen vi ikke spiste der da vi skulle på foodtour om morgenen og derfor gemte appetiten.

Hotel Salzburg

Faciliteter:

 • God beliggenhed tæt på motorvej og lufthavn
 • Busstop lige udenfor døren med 10 min. til midtbyen
 • Roligt beliggende
 • Hyggelig gårdhave
 • Restaurant
 • Store værelser med gode senge
 • Hjælp til udflugter
 • Mulighed for at bruge computer
 • Godt WIFI
 • Tv på værelset
 • Gratis parkering
 • Tæt på indkøb

 

Et super godt hotelvalg hvis du søger et sted med value for money 🙂

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?