Enjoy resort Rømø

Enjoy resort Rømø

Beliggenhed: 10 min. gang fra Østerby, Rømø

Type: Feriehuse med adgang til Wellness og golfbane

 

Fakta:

Flotte og velholdte privatejede feriehuse i 2 etager.
Hytterne er privatejede, men med fælles faciliteter. De er derfor ens indrettet. De fås i 2 størrelser, men indeholder samme antal værelser nemlig 2 værelser med dobbeltsenge. I de små hytter som vi lejede er der 1 sovesofa ovenpå og i de store 2 sovesofaer der kan slås ud på 1. sal.
Hytterne er pæne og meget stilrene. Her er brændeovn, godt musikanlæg, mindre TV og 2 skønne terrasser med god læ og udsigt udover golfbanen og vandet.
Stedet råder derudover rigtig mange gode og flotte faciliteter.

 

Anmeldelse:

Jeg har besøgt stedet 2 gange. 1 gang var det primært for at besøge wellness da jeg havde købt 2 sweetdeal’s og vi lavede en kærestedag ud af det. 2 gang var i juni 2015 hvor vi blev inviteret med for at fejre en kammerats 30 års fødselsdag med en forlænget weekend i en af hytterne.

Stedet er super flot beliggende med udsigt ud til den skønne golfbane og vandet. Det er ikke den bedste strand, men man skal ikke bevæge sig langt for at finde et godt spot til strandhygge og badning. Det ligger derudover få skridt fra byen hvor der er butikker og restauranter, samt færgeleje.
På stedet kan der lejes cykler, så du nemt kan cykle rundt og se ø’ens flotte natur. Stedet råder samtidig over en flot golfbane, kæmpe wellness afdeling, fitnesscenter og bowlingehal samt sportbar.

[columns] [span6]
Enjoy resort Rømø

Golfbanen

[/span6][span6]
Enjoy resort Rømø

Bowling og hygge

[/span6][/columns]

Der er en flot golfbane som også bliver brugt til tuneringer i løbet af året. Her er mange vandløb og små søer, så husk rigeligt med bolde 😉 Ellers er der mulighed for at købe nogle af de mange bolde de får samlet op fra vandet i receptionen.

[columns] [span6]
Enjoy resort Rømø

Køkken alrum

[/span6][span6]
Enjoy resort Rømø

Stuen og terrasse

[/span6][/columns] Wellness er bare helt fantastisk. Det er 2600 m² stort og man kan nemt få nogle timer til at gå her.
Der er mange spabade fordelt lidt rundt omkring, varmt og koldt bassin, flere dampbade og 3 forskellige slags sauna’er. Dertil kommer saltvandsbassin mm.
Der er ligeledes svømmehal lidt afsides fra resten, og åbningstider hvor det er tilladt at have børn med og til de voksne der ønsker fred og ro uden børn, kan man så vælge at komme udenfor disse åbningstider. Jeg synes det er super fint at de imødekommer alles behov.
Der tilbydes en masse forskellige behandlinger og der er frugt til rådighed under besøget i welness. Fitnesscenteret ligger i forbindelse med wellness dog i kælderen og der er fint køligt. Jeg nød meget at få brugt musklerne og bagefter få belønningen med en tur i wellness.

Enjoy resort Rømø

Svømmehallen

Bowling og sportsbar er ligesom resten af resortet pænt og gennemført. Desværre kunne serviceniveauet godt være lidt højere.

Her får du et par historie der fortæller hvorfor:

De 2 skønne mænd vi havde med havde ved informationen forhørt sig om det var nødvendigt at bestille bowlingebaner da vi ønskede at bowle kl. 21 hvor vi havde læst der skulle være ”Røde kegler”. Damen i receptionen trak vejret meget dybt og sagde at der var vildt run på i aften så det var hun ikke sikker på kunne lade sig gøre men hun ville lige tjekke i systemet. Da hun ikke kunne komme ind i systemet tog en kollega over. Hun kunne oplyse at der var booket 3 baner fra 17-18 og det car alt..!! – så det ikke var noget problem. Vi var heller ikke blevet overrendt så undrede os lidt over hvor alle de mennesker skulle komme fra.

 

Da vi så ankom til bowlingehallen og får en bane får vi at vide at han ikke har hørt noget om røde kegler og at det kunne være det var i højsæsonen. (hvilket han oplyste var ugen efter, altså 2 dage efter). Nå men skidt pyt vi vil gerne bowle alligevel.
Vi kigger lidt i drinkskortet for at bestille noget at tage med ned. Bartenderen går lidt i panik og siger at han altså ikke kan lave nogen af de drinks der står på kortet. Os piger tager chancen og bestiller mojito’s. 1 med alkohol og 1 uden, da min veninde er gravid.
Lidt efter har manden været henne ved vores bane og afleveret de to mojitos mens vi har været optaget af at bowle. De ligner hinanden pænt meget og vi undre os over han ikke har fortalt hvilken der er med alkohol. Vi tester dem og kommer frem til hvilken der burde være alkoholfri. (Der var ikke meget sprut i så nemt var det ikke). Han havde heller ikke valgt at tilsætte is så de blev hurtigt lidt varme, men eller smagte de som de skulle:). Drengene skulle havde en vodka/red bull. Da han begynder at lave dem sætter han et shotsglas i bunden. Kenneth siger at det behøver han ikke for det er jo en drink. Bartenderen siger at sådan bliver det. De får derfor en drink med et shotsglas med vodka og redbull langt opover shotsglasset, hvilket jo ikke giver mening.
Priserne er generelt lidt høje i forhold til hvad man får, og hvor man er.

Efter bowling spiller vi lidt bordfodbold og vil så spille lidt på nogle af de andre maskiner bagefter. Da vi ikke har flere mønter går Kenneth i baren for at købe 2 øl til drengene og få nogle 10’ere vi kan spille for. Bartenderen siger at hans kasse er i minus med 40 kr. så vi kan ikke få lov at få nogle 10’ere. Utroligt dårlig service! Det er ikke sådan man laver penge og vi bliver lidt forarget over situationen og går tilbage til vores hytte hvor vi har masser af drikkevarer og hygger os med brætspil istedet.

Det er super ærgerligt at de leverer så dårlig service for det er helt fantastisk sted ellers.
Beliggenheden er fantastisk, der er gode faciliteter og hytterne er lækre.
Jeg er dog ikke i tvivl om at det ikke er sidste gang vi kommer – så må vi håbe serviceniveauet er lidt højere næste gang.

 

Faciliteter:

– Feriehuse
– Fitness
– Wellness
– Tilkøb af beauty behandlinger
– Badeland
– Bowling
– Golfbane
– Cykeludlejning
– Legeplads
– Restaurant
– Bar
– Spillemaskiner
– Pejs
– Vaskemaskine
– Opvaskemaskine
– Tæt på by og strand

 

Min Rating ud af 6 stjerner:

Beliggenhed: ♦♦♦♦♦

Mad: Vi spiste ikke på stedet

Service:

Værelser: ♦♦♦♦♦

Faciliteter:♦♦♦♦♦

Samlet vurdering:♦♦♦♦

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?