Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

 

Fakkelgården Kruså

Beliggenhed: Beliggende i Kollund, ca. 4 km fra Kruså

 

Kapacitet: 26 værelser, de fleste med terrasse eller balkon og med fjordudsigt

 

Type: Charmerende luksushotel

 

Fakta:

Fakkelgaarden er beliggende ved grænsen i Kruså og direkte ned til Flensborg fjord. Det ligger utrolig naturskønt i rolige omgivelser. Vi gik en tur langs fjorden og ind i skoven på den anden side, hvilket var utrolig skønt.
Stedet var oprindeligt ”Grænsehjem”. En kombination af vandrehjem og kulturhus for unge fra Nordschleswig og det øvrige Danmark. Formålet var at skabe forståelse for områdets kultur.
I 1992 åbnede det nuværende Hotel og restaurant Fakkelgaarden.
Man har bevaret den skønne charme som stedet har i form af værelserne som er utrolig hyggeligt og romantisk indrettet, restauranten i rundetårnet og pejsestuen med nedgang til vinkælderen.
Vi følte os utrolig velkommen og personalet har en særlig form for ro over sig som gør man slapper endnu mere af.

[columns] [span6]
Fakkelgården

Nyder et glas vin i haven

[/span6][span6]
Restaurant Fakkelgården

Vinkælderen

[/span6][/columns]

Deres restaurant ”Tårnet” er meget anerkendt både herhjemme og i udlandet. Køkkenet anvender lokale råvarer og er inspireret af det Sønderjyske. De har stor fokus på helhedsoplevelsen ligefra service til vin og ud i køkkenet hvor de ligger et højt gastronomisk niveau.
Jeg havde derfor store forventninger til besøget, og jeg blev bestemt ikke skuffet 🙂
Vores besøg her var i foråret 2014 og vejret var med os. Det betød at vi havde mulighed for at nyde et glas vin på terrassen inden middagen, hvilket var helt perfekt. Der er den mest blændende udsigt udover fjorden og da vi var færdig blev vi nøje fulgt til vores bord på øverste etage i rundetårnet.

Restaurant Fakkelgården

Udsigten udover fjorden

Rigtig hyggelig restaurant med masser af charme ligesom resten af stedet.
Vi havde bestilt opholdet via en spot deal, som bla. indeholdt en 4 retters menu. Maden var meget velsmagende og indbydende. Vinmenuen var i den høje ende prismæssigt, med vi fandt hurtigt ud af at det var fordi det var ad libitum, så det blev en festlig aften 😉

Restaurant Fakkelgården
Morgenmaden satte en perfekt afslutning på et dejligt ophold. Her fik vi løbende tallerkenserveret en masse små fine retter, hvilket vi ikke har prøvet før. Det plejer som regel at være buffet. Dette gør også for os, at stedet skiller sig ud.

 

Med i vores deal var også wellness som foregik på Hotel Des Nordens som ligger ca. 5 km. derfra. Dette synes vi dog ikke lever op til samme standarder. Det var udmærket, men mere en swimmingpool end det var wellness. Og så skal man jo lige huske på det er fælles sauna i Tyskland og det ikke er tilladt at have badetøj på 😉

Da vi forlod Fakkelgaarden var vi tilfredsstillet på alle sanser. Vi nød virkeligt dette sted og blevet forkælet på alle måder. Jeg vil derfor gerne anbefale dig et ophold her, du vil ikke fortryde det 😉
De kører af og til samme deal som vi benyttede på www.spotdeal.dk Prisen er 1896 kr. for 2 pers. Du sparer 1350 kr ved at anvende dealen. Læs mere om deals her.

 

 

Hotellet tilbyder følgende faciliteter:

  • Anerkendt restaurant
  • Atmosfærefyldte værelser med udsigt til Fjorden
  • Vinkælder
  • Pejsestue
  • Festsal med plads til op til 90 pers.
  • Terrasse med udsigt over Fjorden
  • Salg af gavekurve med specialprodukter
  • Minibar
  • Gratis Internet
  • Gratis Parkering
  • Samarbejde med Hotel Des Nordens hvor man har adgang til wellness og fitness center

 

Min Rating ud af 6 stjerner:

Beliggenhed:♦♦♦♦♦

Mad:♦♦♦♦♦♦

Service: ♦♦♦♦♦

Værelser: ♦♦♦♦♦

Faciliteter: ♦♦♦

Samlet vurdering:♦♦♦♦♦

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?