Skrøbelev Gods

Weekendophold på skrøbelev Gods

Skrøbelev gods


Beliggenhed: På Langeland, 3 km fra Rudkøbing

Kapacitet: Stedet råder over i alt 15 romantiske værelser

Type: Herregårds Ophold

Fakta:
Skrøbelev Gods er smukt beliggende på Langeland, ikke langt fra Rudkøbing, med udsigt til marker og idyl. Stedet er utrolig romantisk og flot indrettet. De har de seneste 8 år haft gang i en stor renovering af hele stedet og mangler stadig en del. Jeg synes stedet står meget ufærdigt, og vi gik også derfra med følelsen af at havde vi givet fuld pris havde vi været skuffede over kvaliteten. Men vi nyder hinandens selskab og havde nogle dejlige dage på stedet.

 

Min anmeldelse af stedet:

Vi havde deltaget i “Happy Offer” som www.takeoffer.dk kører i perioder. Her var vi så heldige at være blandt de 10 første og derfor fik tilbuddet om at købe et ophold til 100 kr.

Anmeldelsen er baseret på den oprindelige tilbudspris.
Tilbuddet for 2 pers. indeholdte:

 

 • Dobbeltværelse, 2 retters middag, og morgenmad.

 

Ved bestilling havde de ikke flere dobbeltværelser, vi blev derfor tilbudt en suite mod et gebyr på 499 kr. Da vi havde planer om at bruge resten af Kristi Himmelfartsferien på Ærø ”sparede” vi benzinen ved ikke at skulle køre dertil på et andet tidspunkt og blev enige om at det var det rigtige at gøre. Derudover fik vi lidt mere luksus i form af eget spabad mm.

Vi startede dagen med at gå en tur i Rudkøbing inden vi kunne tjekke ind. Jeg har før gået lidt rundt her da færgen til Marstal sejlede fra Rudkøbing, det gør den desværre ikke mere.
Det er en super charmerende by at gå rundt i. Der er mange fine butikker og en hyggelig stemning, ikke mindst om sommeren. Vi fandt en special butik og købte lidt lækkerier, og en kjole blev det da også til 🙂
Dejlig start på vores miniferie.

Rudkøbing

Shopping i Rudkøbing


Efter vores byrundtur kørte vi mod godset som ligger blot 3 km fra Rudkøbing.
Da vi ankom undrede vi os lidt over der ingen skilt var ved vejen? Men vi var nu ret sikre på det var der, så vi kørte ind alligevel. Den var god nok!
Når man kommer ind i gården venter et smukt syn af en rigtig herregård. Her var meget stille udover vinden som synes den skulle rasere lige præcis den dag vi var her.
Vi gik til receptionen og fik en super god modtagelse af formentlig ejeren selv. Hun viste os rundt på godset, fortalte lidt om stedet, og til sidst fik vi vores suite som vi havde bestilt.
Dejlig stort værelse, med flotte lækre møbler og fantastisk seng! Deres senge er sådan nogen der bare favner om en:)
Derudover var der et dejligt stort badeværelse med spabad, hvilket var skønt efter en gåtur rundt på stedet.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods

Der var mange småting der ikke var 100 % i orden. Bla. bruseren ved spabadet var helt kalket til, nogle grimme lister rundt i hjørnerne, toiletknappen den sad løs mm.
De har indrettet stedet efter at man skal slappe af og nyde det, hvilket betyder der ikke er TV på værelserne. Til gengæld er der en hyggelig TV stue, hvis man ønsker at se TV.
Der var gratis Wifi – Det virkede desværre bare ikke optimalt på vores værelse 🙁

vinkælderen Skrøbelev Gods

Vinkælderen

De har renoveret stedet siden 2006 og er langt fra færdige. Det er pænt det der er renoveret og det skal nok blive super flot når de engang er færdige.
Stedet står ret ufærdigt på nuværende tidspunkt, og det er synd de ikke gør tingene helt færdigt når nu de er i gang. Bla. er der blevet lavet en super flot vinkælder med enormt meget hygge.. Der mangler bare VIN!?
Det er ligesom bare ikke helt det samme at gå rundt i en vinkælder hvor der stort set ikke er noget vin og meget af det der er har man set før i supermarkederne.

Fra vores suite havde vi udsigt ud til en faldefærdig bygning, der ventede på at blive restaureret. Lidt ærgerligt når man vælger at opgradere.
Området er enormt romantisk, men lige så snart man kommer væk fra midten af gården og haven er det knap så vedligeholdt desværre. Områder trængte til en kærlig hånd, der var malerspande mm. flere steder.

 

Restauranten er super hyggelig indrettet. Desværre lever mad og service langt fra op til dette. Det er virkeligt ærgerligt at maden ikke er bedre for omgivelserne er flotte og indbydende.
Med i vores ophold var en 2 retters middag som bestod af indbagt havkat og steak. Det var meget simpelt, smagte fint, men ikke noget udover det sædvanlige. Tjeneren var meget stresset til aften og glemte sågar at give os brød til forretten, som alle andre fik. Men skidt med det, fisken var jo indbagt så vi savnede det ikke det var mere princippet i det. Som ekstra kunne man tilkøbe en mellemret med asparges og ost/dessert. Vi bestilte en ost og 1 dessert. Panna cottaen smagte helt fantastisk.. Blød og lækker, men stadig synd der ikke blev gjort noget mere ud af anretningen.
Fine oste, men ikke noget man ikke kan gå ned i supermarkedet og købe. Det samme med vinen. Vi genkendte vinen som vi før selv har købt i supermarkeder. Når man går ud forventer bare også at få noget man ikke selv kan lave/købe.
Det synes jeg desværre ikke vi fik her.
Prismæssigt måtte vi betale 125 kr pr. ekstraret. Dette synes jeg ikke det var værd.

[columns] [span4]
Weekendophold Fyn

Restauranten

[/span4][span4]

Skrøbelev Gods

[/span4][span4]

 

[/span4][/columns] [columns] [span4]
Weekendophold Skrøbelev Gods

Panna Cotta

 

Skrøbelev Gods

Oste tallerken

[/span4][/columns]

Morgenmaden bestod af rundstykker, pålæg, yoghurt, kogt æg og wienerbrød. Meget simpelt.

Alt i alt er det et romantisk sted, meget afslappende stemning og sød indehaver.
Prisen på deal er normalt 1295 kr. for dette ophold. Vi havde vi et dejligt ophold, men når man sammenligner prisen med hvad man får på andre herregårde/slotsophold havde jeg forventet mere.
Jeg tror på det kan blive et super godt sted med tiden, men der er stadig et stykke vej endnu.

Skrøbelev Gods

Godset tilbyder følgende faciliteter:

 • Mulighed for golfophold, jagtophold, gourmetophold mm.
 • Festlokaler med plads til op til 250 pers.
 • Møde- og kursuslokaler med daglig forplejning
 • Mulighed for at leje hele godset til arrangement
 • Hyggelig Restaurant/Riddersal
 • Hyggelig have til div. aktiviteter
 • Opholdsstuer inkl. TV stue
 • Gratis Morgenmad
 • Frit trådløst internet
 • Fri parkering
 • God beliggenhed til at udforske Langeland og Fyn
 • Afslappende atmosfære
 • Wellness behandlinger mod bestilling
 • Mulighed for vinsmagning og vinforedrag
 • Godset afholder julebazar op til Jul

 

 

 

­

Min Rating ud af 6 stjerner:

Beliggenhed: ♦♦♦

Mad:♦♦

Service:♦♦

Værelser: ♦♦♦

Faciliteter:♦♦

Samlet vurdering:♦♦

 

 

 

 

Del:

2 Comments

 1. 25. december 2015 / 12:20

  Hej

  Det var jo helt fantastiskat du vandt det romantiske weekendophold for bare 100kr – og stedet får jo rigtig mange super anmeldelser på Tripadvisor.
  Så det undrer mig meget at du egentlig skriver en lidt negativ anmeldelse – og jeg finder det lidt uforskammet,
  når du har fået alt dette inkl en rundvisning for 100kr

  • 26. december 2015 / 23:21

   Hej Anne
   Som skrevet i indlægget er anmeldelsen baseret på den normale spotdeal pris. Jeg synes jeg skylder dig og alle andre som læsere min ærlige mening om stedet og det er det jeg har givet. Som skrevet er det et hyggeligt og romantisk sted, det mangler bare lige at blive gjort færdigt hvilket de arbejder hårdt på 🙂
   Oplevelsen vil måske være en anden hvis jeg/vi kommer tilbage om et år eller 2 og det vil jeg da ikke afvise vi gør.
   Jeg har selv skrevet en anmeldelse på tripadvisor lignende denne anmeldelse, hvor stedet svarer tilbage og takker for den konstruktive kritik, rosende ord og sætter pris på at høre at de er på rette vej med deres renovering af stedet.
   Mvh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?