Hotel Viking

Hotel Viking

Hotel Viking er beliggende i Sæby og 10 min. gang fra stranden. Hotellet kørte i en periode et godt tilbud på deres facebook side hvor man kunne få et spaophold til halv pris. Ovenikøbet kan de prale af Danmark største spa på ialt 2700 kvadratmeter, hvilket i sig selv var nok til at overbevise os til at tage en kæresteweekend til Sæby. Når realiteten kommer på bordet er der alligevel et stykke vej fra Esbjerg til Sæby og de var da også imponerede over at vi kom så langvejs fra, da vi tjekkede ind en kold novemberdag. Heldigvis havde vi valgt at tage 2 overnatninger denne gang.

 

Hotellets indretning og stand fortjener ærlig talt ikke megen kredit. Det bærer meget præg af at være et konferencehotel og kunne godt trænge til en renovering flere steder. Værelserne er kedelige, lidt gammeldags og meget slidte. Der var pletter på gulvet flere steder og luksus som tlf. og minibar skal du kigge langt efter. Udluftning på badeværelset er nærmest ikke eksisterende og vinduerne gamle og utætte. Sengene er til gengæld fine og værelserne indeholde det man har brug for når man tager på weekendophold.
Hotel Sæby

Heldigvis havde vi jo ikke planlagt at skulle kigge hinanden dybt i øjnene dagen lang på værelset, men derimod opholde os i deres lækre spa og wellness, hvor vi så frem til at blive varmet godt igennem. Derudover glædede vi os til at få lidt godt at spise og masser af kvalitetstid. På standardværelserne, som vi boede på, er badekåbe og tøfler ikke med i prisen, så det lejede vi ved tjek ind. (I øvrigt super god og sød betjening som en dejlig start på opholdet).

 

Spa & wellness

Til vores store overraskelse er der fælles omklædning med kabiner. Det er lidt trangt derinde, men fungere ganske fint. På den anden side af døren gemte sig det vi havde ventet på.. svømmebassin, sauna og spabad. Der er en stor swimmingpool som fortsætter udenfor. Den udendørs afdeling var lukket denne dag, med god grund. Det blæste nemlig en hel del og det var da også lidt kølig for både hoved og øre med en tur i de varme bassiner på toppen af hotellet. Fra tagterassen kan man kigge over tagene og udover Kattegat mens man slænger sig i saltvandsbassinet eller boblebadet. Om sommeren forestiller jeg mig der er temmeligt lækkert at sidde deroppe og nyde solen.

Spa wellness i Nordjylland

Generelt var bassinerne i den kølige ende. Måske det var fordi det var hundekoldt i vejret?
Efter lidt velvære i vandet og afslapning i liggestolene besluttede vi at tage frokost i cafeen. Der må man nemlig godt komme i badekåbe, selvom vi følte os lidt malplaceret da der ankom 10 pæntklædte damer til en lille damefrokost. Heldigvis var der andre i samme påklædning der blev fristet, så vi var ikke helt alene i badekåbe. Til frokost fik vi lov at få deres berømte mørbrads burger selvom den ellers kun var at finde på aftenkortet. Den smagte lige så godt som den så ud, MUMS!

Gode spisesteder i Sæby

Modsat mange andre wellness steder er der masser af hyggelige hjørner med lænestole hvor man kan slappe af med et blad eller få en forfriskning som også står til fri afbenyttelse. Der gemmer sig desuden flere saunaer, dampbade og spabade indendørs hvor man rigtig kan få varmen.

Alt i alt et skønt spa & wellness, men ikke pragende og vi stod lidt med følelsen om det nu også var det?- var der noget vi var gået glip af? Der er derfor andre steder der stadig ligger højere på den personlige liste over spafavoritter i Danmark.

 

Aftensmad i restauranten

Med i opholdet var en 3 retters menu begge aftener. Selvom vi havde fået et godt tilbud syntes vi ikke at kunne mærke/se forskellen på kvaliteten i restauranten. Det var virkelig lækker og meget indbydende mad som klart oversteg vores forventninger og de øvrige standarder på hotellet. Restauranten er stilet og hyggelig, og tjeneren formåede på en meget charmerende måde at få os til at føle os godt tilpas. Der er et fint udvalg af special øl som de er gode til at tilpasse retterne.

Gourmet middag

Hotellet ligger kun få minutters gang fra strandkanten, men pga. ualmindeligt meget blæst og regn der slog modruderne 24/7, måtte vi simpelthen skippe vores gåtur som vi ellers havde set frem til. Så måske et forårs- eller efterårsbesøg ikke ville være så dumt, for at kunne få lidt mere ud af en ellers skøn beliggenhed.

 

Hotellet tilbyder følgende faciliteter: 

 • Smukt beliggende tæt ved Kattegat og centralt i Sæby
 • Charmerende restaurant & cafe
 • Gode fest- og møde faciliteter
 • Fitness center
 • Stort spa & wellness
 • Tagterasse med jacuzi og udsigt
 • Wellness behandlinger
 • Badekåbe og tøfler
 • Tv
 • Gratis Internet
 • Gratis Parkering
 • Billiard, bordfodbold & spillerum
 • Gavebutik

 

Min rating ud af 6 stjerner:

Beliggenhed:♦♦♦♦

Mad:♦♦♦♦

Service: ♦♦♦♦

Værelser: 

Faciliteter: ♦♦♦

Samlet vurdering:♦♦♦

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?