Rejsetanker om Hunting Komodo By Camera

Hunting komodo by camera

Solnedgang over båden

Det er en helt fantastisk tur med masser af skønne og helt unikke strande. Masser af gode snorklingspots og mødet med Komodovaranerne som man kun kan se få steder.
Det er en tur hvor man kommer helt ned i gear. Der er masser af tid til at slappe af på båden og ca. 2 stops pr. dag af 1-2 timers varighed stykket.

[columns] [span6]

Bådtur Indonesien

[/span6][span6]

Komodo nationalpark

[/span6][/columns]

Personalet ombord er super søde, sjove og klar på at fortælle gode historier om det virkelige liv i Indonesien. Vi lyttede meget koncentreret da maskinmesteren i lang tid fortalte meget rørende historier, gav gode tricks og råd til hvor man skal tage hen i Indonesien. Og kommer vi tilbage til Indonesien skal vi helt sikkert forbi ø’en Sulawesi som han solgte utrolig godt 😉

 

Perama tours er et meget socialt bevidst firma. De tager unge fra fiskerfamilier (som er de fattige i Indonesien) ind og giver dem en uddannelse på båden. Mange af dem har endnu ikke færdiggjort skolen, og er omkring 20-22 år. Derudover giver de 20 % af overskuddet tilbage til lokalbefolkningen for at hjælpe de små samfund.

Generelt oplevede vi turen ret unik da det ofte føltes som om vi var de eneste der sejlede på det Indiske Ocean og ofte var vi også alene når vi lagde til på de øer vi besøgte undervejs.
Sejlturen er lang og til tider hård hvilket man skal være forberedt på. Nætterne kan være ret kolde så varmt tøj er et MUST hvis du sover på dækket. Vejret er utroligt vigtigt da der er mange timer på båden. Vi var rigtig heldige med vejret. Vil man undgå for mange bølger siger personalet på båden at April til Juni er det klart bedste tidspunkt at tage turen på.
Det er en tur hvor man bor tæt med over 30 andre, så det sociale er i stor fokus. Alle var gode til at blande sig om de rejste som familie, par, venner eller alene.
Er du indstillet på disse få ting og tager det hele som en oplevelse, kan det kun blive en fantastisk tur du, ligesom vi, meget sent vil glemme.

[columns] [span6]

Komodo Nationalpark

[/span6][span6]

Komodo Nationalpark

[/span6][/columns]

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?