Restaurant Cosmos, Platanias/Kreta

Kreta

Da Kenneth denne dag var blevet ringet op at han havde fået det job han havde været til samtale på, besluttede vi os for at finde et sted at fejre det nu vi sad under varme himmelstrå. Vi fandt derfor dette lille unikke sted på tripadvisor. Det er ikke et sted man lige kommer forbi hvis ikke man ved det ligger der. Det er placeret op ad bjergsiden i Platanias med udsigt udover hele byen og vandet, og samtidig laver de virkelig god mad.
Det var ikke så langt fra vores hotel så vi gik derop. Dette fortrød vi ret hurtigt. Der er en ret vild bakke det sidste stykke vej fra byen og op til restauranten så hvis man har høje hæle, i dårlig kondition eller er lidt gangbesværet vil jeg anbefale at tage en taxa derop.

 

Vi var heldig at få et af deres sidste borde udenfor og man kunne da også godt mærke der var tryk på, men for os gjorde det ikke så meget, vi nød det og havde jo god tid.

 

Maden er en blanding af græsk og europæisk mad af høj standard. Stort alt er hjemmelavet, hvilket jeg værdsætter højt samtidig smagte det fantastisk og så indbydende ud.
Betjeningen yder en rigtig god service samtidig med de ikke er blege for at give en lille joke med på vejen.

Kreta

Prikken over i’et er at se solnedgangen fra Restaurant Cosmos SÅ SMUKT!

Kreta

 

Vi havde en meget speciel og romantisk aften med skøn mad. Da vi er vilde med Kreta kunne det nemt ske vi kommer tilbage til ø’en og i tilfælde af det skulle ske vender vi også tilbage til Cosmos.
Har du noget at fejre eller bare gerne vil have en fantastisk aften med god mad så tag herhen 😉

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?