Santa Monica Beach LA.

Santa Monica Beach

Strandpromenaden

Endestationen på vores 3 ugers Road trip rundt i Californien.
Jeg elskede dette lille åndehul i den hippe storby. Her er en lang bred sandstrand med livredder og gode omklædning og toiletforhold. Den eneste udfordring er at det kan være svært at finde parkering og de tager fat med betalingen på dette 🙁

Det kan til tider godt føles som at lande i Bay Watch alt efter hvor man får sig placeret, men generelt er der en afslappet stemning af et blandet folkefærd. Der er masser der spiller volleyball, fodbold samt andre spil og laver forskellige former for vandsport. Ligeledes er der masser af plads til at børnefamilierne kan bygge sandslotte.
Der kan til tider godt være godt fyldt af mennesker, men vi oplevede ikke de store problemer måske fordi vi ikke var her i højsæsonen og på en hverdag.

[columns] [span6]
Santa Monica Beach

Volleyball

[/span6][span6]

Santa Monica Beach

[/span6][/columns] I sidegaderne er der et super hyggeligt strandmiljø med butikker, restauranter og up-coming musikere, der spiller musik og sælger deres singler og cd’er. Jeg købte en CD med en sød cowgirl ” Chelsea Williams” som gik lige i hjertet, og jeg har den stadig på min ipod. Jeg har sidenhen læst at hun har solgt 100.000 albums på gaden ved Santa Monica Beach. Wauw det er sejt gået!
Vi nød stemning her, slog os ned på en cafe og indsnusede alle indtrykkene. Det var en skøn afslutning på en dejlig dag ved stranden. Om aftenen besøgte vi det lille tivoli der er her og gik en tur langs den dejlige promenade, der er anlagt med god gang- og cykelsti.

[columns] [span6]
Chelsea Williams LA

Gademusik “Chelsea Williams”

[/span6][span6]
Santa Monica Beach

Tivoli

[/span6][/columns]
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?