Scandic The Reef – til den kvalitetsbevidste børnefamilie

Scandic The Reef - til den kvalitetsbevidste børnefamilie

I starten af November tilbragte vi en weekend på Scandic The Reef. Vi havde en gratis overnatning til gode og trængte til lidt kvalitetstid sammen som familie. Hotellet i Frederikshavn er ikke et helt traditionelt Scandic hotel. Særligt i weekenden strømmer det til med børnefamilier både fra Danmark, Norge og Sverige. Det helt store trækplaster er deres store tropiske badeland som er et sandt vandparadis for alle vandhunde, store som små. Det var også det vi faldt for.

The Reef er beliggende midt i Frederikshavn by hvilket er et stort plus, da vi roligt kunne nyde et glas vin til middagen ude i byen. Dette betyder også at vi måtte betale 50 kr. om dagen for at parkere.

 

Caribisk badeland i 4 etager

Med associationer til caribiske himmelstrøg er The Reefs badeland bygget flot op omkring et bjerg med bassiner i 4 niveauer. Badelandet er ialt 1500 m2 stort og fyldt af palmer, klipper og regnskov med lyde af gekkoer og fuglekvidren. Lufttemperaturen er 32 grader og det er derfor dejligt lunt at nyde lidt drikkelse eller frugt mellem vandpjaskeriet. Det tropiske badeland har lidt for alle. Til børnefamilier er der et rigtig fint legeland til de små. Hungrer du efter et lille rush skal du hoppe i en ring og ind i den 80 meter lange lukkede rutsjebane, som har et fald på 10 meter. Trænger du derimod til at blive varmet gode igennem kan du både gøre det indedørs og udendørs i Jacuzzi eller sauna.

Badeland i Danmark

Værelserne på Scandic The Reef

På nogen måder kan det godt minde lidt om et feriecenter idet der er rig mulighed for mange timers leg og godt udbud for børnefamilien. Den store forskel er nok den at man bor på hotelværelser og faciliteter hovedsageligt er bygget op omkring badelandet og ikke sportslige aktiviteter i en hal eller lignende. Der er desuden en fin biograf hvor de naturligvis viser Pirates of the Caribbean.

Scandic

Værelserne er enkle, men rummelige. Der var stillet en fin babyseng klar til Filippa og der var stadig godt plads at komme rundt på. Det eneste vi godt lige kunne have brugt var et køleskab til de værste fornødenheder.

Læs også: Familieweekend i ferieparken Landal Seawest

Stadig et Scandic hotel

Selvom hotellet råder over den helt store opskrift til glade børn og forældre, er vi imponeret over at de stadig holder en høj standard. Værelserne er pæne og rene. Ligeså er badelandet og alle andre faciliteter. Personalet agerer meget professionelt og altid med et smil på læben. Maden i restauranterne er fortsat af af høj standard og en tur i buffeten er her ikke at kimse af. Der er plads til leg, stole til børnene, mikroovn og fine legerum, der gør det nemt og afslappende som børnefamilie. Som forældre nød vi at det ikke kun var overflod af pommes frites og masseproduktion. Der var rent faktisk tænkt på kvaliteten af hele oplevelsen, også set med de voksnes øjne.

Scandic The Reef

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?