Familieweekend i ferieparken Landal Seawest

Landal Seawest

I julegave 2018 var hele familien så heldige at blive inviteret på weekendtur til Landal Seawest i Nymindegab beliggende på den jydske vestkyst. Jeg har tidligere deltaget i en workshop om udvikling af ferieparken med mit studie, så glædede mig til at komme på den anden side af bordet som gæst. De naturskønne omgivelser og børnevenlige aktiviteter taler vidst sit eget sprog.

 

Vores feriehus hos Landal Seawest

Der findes forskellige feriehuse både i 1 eller 2 plan. Når man køber opholdet på deal er det typisk i 2 plan. Skulle vi besøge Landal Seawest igen vil vi vælge et hus i 1 plan. Det gør rummene større at have det hele i et plan og man skal ikke være nervøse for de mindre børn på trappen. Selve huset er topmoderne, velindrettet og meget rent. Der medfulgte puslepude, babystol, babyseng og trappegitter. I huset var endvidere basic plastic service, hvilket var super rart som børnefamilie. Vi var heldige at få 3 huse ved siden af hinanden hvilket gjorde det nemt at spise sammen og rende fra hus til hus. Uanset hvor du bor er der ikke langt til hovedbygningen og faciliteterne.

Landal Seawest

Børnevenlige faciliteter

Landal Seawest er et mindre feriecenter som særligt henvender sig til småbørnsfamilierne. Der er god naturlegeplads, hoppepude, trampoliner og Bollos hus hvor man på udvalgte tidspunkter kan møde ham. Viste du at Bollo har sin egen app, med forskellige spil og tegninger der kan printes ud og farvelægges ? En rigtig god måde at introducere dit barn til Bollos verden.

I vandlandet er der en fin børnepool og bassiner for hele familien. Det er ikke et kæmpe vandland hvor I kan få dage til at gå, men superfint til et par timers vandpjaskeri med familien. Dertil kommer tumlelandet som Filippa eeelskede og som siden da har fået en flot opgradering. Vi havde en meget træt pige søndag som faktisk bare gerne ville i bilen efter morgenmaden og den sidste badelandstur måtte vi derfor have til gode.

Ferieparker i Danmark

For de større børn er der både indendørs minigolf, klatrevæg, bowling, badminiton og fodboldbaner. Til mor og far er der wellnessafdeling mod betaling samt fitnesscenter. I området er der gode vandre- og mountainbike ruter til bla. Blåbjerg Klitplantage. Ikke langt finder du Vadehavet, Bork Vikingehavn, Blåvand Zoo og Tirpitz bunkeren.

 

Beliggenhed

Landal Seawest er beliggende midt i den vestjyske natur udenfor Nymindegab og ikke langt fra Ringkøbing fjord. Det er ikke et feriecenter hvor man lige går ind til byen. Derimod har du naturen lige udenfor døren og stranden i gåafstand. Som nævnt ovenfor er der mange fine oplevelses muligheder i nærheden. Tager I på weekendtur vil vi uden tøven mene at I får nok at se til indenfor stedets rammer, særligt i godt vejr. Skulle den uventede sult melde sig er der 3 restauranter og et minimarked til at gøre familielivet nemt.

Feriecenter

Du skal vælge Landal Seawest hvis du…

Rejser med små børn, er en vandhund eller god kan lide at være tæt på naturen. Pladsens mindre størrelse giver endvidere en mere afslappet atmosfære uden at gå på kompromis med tilbud af faciliteter.

>> Find de bedste tilbud og book dit ophold hos Landal her. 

 

Del:

2 Comments

 1. 28. februar 2020 / 14:37

  Hej Helle,
  Sikke en dejlig julegave – det er altid rart at få oplevelser i gave, for de minder holder altså bare længere end en materialistisk genstand.

  Min søster, svoger og niece har også besøgt Landal, dog ved Silkeborg, og var utrolig begejstrede. De var af sted uden for ferie og i hverdage, så der var ikke et øje i vandlandet og min niece kunne derfor plaske rundt helt uforstyrret 🙂

  God weekend.

  BH. Maria // CurlyCamper

  • 28. februar 2020 / 16:18

   Hej Maria
   Vi er stor fan af oplevelses gaver herhjemme. Generelt tænker vi meget over hvad vi har behov for og hvad vi ikke har. Når alt kommer til alt er det for os oplevelserne og samvær det betyder noget <3
   Det lyder skønt. Vi kunne godt mærke at der var flere lørdag end fredag, men det var ikke vildt crowded og stadig til at komme til. Filippa var på bedsteforældre ferie i Søhøjlandet sidste sommer. Det er nogle super lækre hytter der lige er blevet bygget og generelt har Landal gang i den helt store opgradering af både faciliteter og hytter landet over.

   Tak i lige måde 🙂
   Kh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?