Tree top adventure på Bali

Tree top adventure på Bali

Beliggenhed: Bali botaniske have
Åbningstider: kl. 9.30-18.00 alle ugens dage
Pris: 24 USD/350K IDR pr. voksen efter kl.10.30 for 2,5 time.
(Du kan spare 10 % ved at købe billetter i forvejen over nettet)

 

Zip line som det også kaldes har vi begge længe haft lyst til at prøve, men jeg har været i tvivl om det var en for stor belastning for min skulder.
Vi tog dog alligevel chancen og prøvede det på Bali, og hvilket eventyr 😀
Tree top adventure på Bali
Tree top adventure parken ligger som en del af botaniske have på det nordlige Bali.  Botaniske have er 130 hektar stor og råder over ikke mindre end 650 forskellige træarter og 450 forskellige typer vilde orkidéer, masse af fuglearter, flotte statuer, vandløb og klipper. Specielt i weekenderne bruger Balineserne det selv som et åndehul hvor de mødes og har en hyggelig dag med familien.

[columns] [span6]

Tree top adventure på Bali
[/span6][span6]Bali Botanical Garden[/span6][/columns]

Inde midt i haven har man valgt at lave denne adventurepark hvor store som små kan have nogle hyggelige timer og få overskredet nogle grænser.
Man kurer ad tykke stålwirer, klatrer i net, gennem rør og balancerer på små brædder gennem junglen. Det er udfordrende og sjovt for enhver barnlig sjæl.
Da parken ligger inde midt i haven er her skyggefuld og generelt en god temperatur til at være aktiv i.

[columns] [span6]

Tree top adventure på Bali

[/span6][span6]

Tree top adventure på Bali

[/span6][/columns]

Der er lavet en meget lille øvebane som man skal igennem først. Her får man instrukser i hvordan man skal bruge udstyret og overholde sikkerheden. Det er 2 små baner hvor man nærmest kan røre jorden, og vi var meget overraskede over der ikke var mere sikkerhed vi skulle igennem før vi blev sluppet løs på de andre baner, på egen hånd!?
Men så længe man selv er opmærksom på sine karabinhager, flytter en ad gangen og tager det stille og roligt så skulle der ikke være nogen fare for ulykker. Der står sikkerhedsvagter flere steder rundt i parken og sikrer sig at alt er som det skal være og hjælper hvis man har brug for det. Er man ikke så vild med at kure rundt er der lavet så man kan gå ad de små hængebroer og forhindringer rundt i parken, hvilket er rigtig fint.

Tree top adventure på Bali

Der er i alt 7 baner.
1 øvebane, 1 børnebane fra 4 år og op, og 5 baner i forskellige niveauer.
Følger man anvisningerne bliver banerne mere og mere udfordrende, og man kommer længere og længere op i trætoppenes kroner. Vi var på et tidspunkt oppe i 12 meters højde!

 

 

Det var et par uforglemmelige timer hvor vi virkelig fik overskredet nogle grænser, grint og svedt, og i det hele taget bare havde det rigtig sjovt. Det er en udfordrende bane og min skulder var da også ret mærket af det i flere dage bagefter selvom jeg prøvede at skåne den så meget som muligt på banen! Det er et MUST hvis du kommer i nærheden og ønsker lidt action på din ferie til Bali 😉

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?