Vandretur med Mr. Tan

Vandretur på Koh Chang

Efter at have spurgt google, fandt jeg frem til Mr. Tan. En mand, der dagligt tilbyder forskellige vandreture på forskellige niveauer og længder. Vi fik hurtigt udvalgt den der passede bedst til os og booket en tur. Vi skulle til toppen af det 600 m. høje bjerg og nyde udsigten udover hele Koh Chang.
Efter et par dages afslapning glædede vi os til igen at få vandreskoene på, og komme ud og få en god dags oplevelse.

kl. 8.30 kørte bussen mod startstedet hvor Mr. Tan fortalte os om dagens program og gav os den rette mængde vand og madpakke med. (Det var tydeligt at se det var hans eget hjem, enormt hyggelig start og vi kunne også ligge de ting vi evt. ikke skulle bruge der).
Turen startede med en let vandring op ad det første lille bjerg. Undervejs gjorde vi stop og plukkede et par bananer og pomelo fra træerne. Nøj det smager altså noget anderledes end det vi kan købe i supermarkederne herhjemme.

Efter at have ramt toppen af det første bjerg skulle vi nu op ad det højeste bjerg. Det var straks værre og flere steder skulle vi decideret klatre op. En fed udfordring, men også hård.

 

Vandretur Koh Chang Thailand
Jeg var uheldig at falde og stå hul på benet, men heldigvis var der en der havde et stykke plaster med og så var den jo klaret.
Anstrengelserne var det hele værd da vi nåede toppen og kunne nyde udsigten udover Kai Bai Beach og Klong Praw Beach, Wauw!
Det var en blændende udsigt, men rigtig stejlt og du skal holde godt fast i din ting. En mistede sine solbriller, og taber man dem her er de altså væk for good!

Koh Chang Thailand
Herefter gik turen ned ad bjerget igen. Det var om muligt en større udfordringer da man virkelig skulle tænke over hvor fødderne blev sat. I bundet af bjerget mødte vi floden hvor vi spiste en tiltrængt frokost.
Efter frokost vandrede vi til et vandfald inde midt i junglen. Der var sjovt nok ikke andre, og vandet var fuldstændig rent, men også lidt koldt da det kom fra bjergene.
Vi tog en dejlig svømmetur, og turen gik derefter tilbage mod startstedet.

Koh Chang Thailand

 

Vi havde undervejs en god snak med Mr. Tan og hans hjælper.
Han går hver dag mellem 6-10 timer alt efter hvilken rute det er, og kender derfor junglen som sin egen bukselomme. Sød og nede på jorden, og kommer med nogle guldkorn indimellem.

Har du lyst til en vandretur i junglen på Koh Chang vil jeg varmt anbefale dig at booke en tur hos Mr. Tan. Der er styr på tingene, han viser vejen, du får en god madpakke og en god snak undervejs.
Vi husker tilbage på en rigtig god og anderledes oplevelse end hvad vi kunne have fået ud af at gå den selv. En dejlig måde at se Koh Chang på.

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?