Harry Potter & Warner Bros. Studio

Det er her alle Harry Potter filmene er blevet til. Man kommer bag kameraet og ind i hele den magiske verden. Er du bare lidt til Harry Potter eller fantasyverdenen skal du under dit visit i London bruge en halv dag her.
Jeg er bestemt ikke en dedikeret Harry Potter fan, men WAUW hvor var det bare imponerende hvad de har fået lavet i det studie! Det hele er så virkeligt og man bliver virkelig draget af det.
[columns] [span4]

Harry Potter England

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio
[/span4][/columns]

Først bliver man taget med ind til en lille sammenklippet film som giver dig det bedste af Harry Potter filmene og bagefter åbnes de store døre til en kæmpe verden.
[columns] [span6]

Warner Bros. Studio

[/span6][span6]

Warner Bros. Studio

[/span6][/columns]

Her ser man den store spisesal og bliver ført videre ind til resten af studiet hvor du på egen hånd går rundt og ser små klip hvor instruktører mv. fortæller hvordan det hele er blevet lavet, og du kan se alle rekvisitterne og de kendte steder fra filmen. Der er også forskellige simulatorer man kan prøve.
[columns] [span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][/columns] [columns] [span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio

[/span4][/columns]

Til sidst kommer man ud i gården hvor du kan se deres hus, bussen og smage butter beer.
Sjov oplevelse at smage, men absolut ikke den store nydelse 😛
[columns] [span4]

Harry potter og Warner Bros. Studio

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio London

[/span4][span4]

Warner Bros. Studio London

[/span4][/columns]

Har du ikke været i Warner Bros så put det på din “To do”-liste næste gang du besøger London 😉

Del:

4 Comments

 1. 15. juni 2016 / 16:39

  Hej. Jeg skal snart til London og det her er selvfølgelig, uden tvivl, en af de ting jeg SKAL opleve. Hvor vil du anbefale at man bestiller billetter og hvilke billetter?

  Mvh.
  Signe Anett.

  På forhånd tak!

  • 15. juni 2016 / 18:03

   Hej Signe
   Vi endte faktisk med at købe billetter og transport via http://www.londonbilletter.dk/. Det er self. muligt selv at finde en bus og billet derud, men det var minimalt hvad vi kunne spare og valgte derfor denne løsning. Det er en rigtig fed oplevelse og du kan godt glæde dig 😉
   Skriv endelig hvis du har brug for flere tips eller gode råd.
   //Helle

 2. Maj-Britt
  10. januar 2018 / 17:13

  Hej Helle

  Vi skal til london i foråret og skal besøge Harry Potter studios. Jeg kan se vi skal give132 pund for indgange og ca. 450 kr for en togbillet for os alle. Ca. 1500 kr ialt. Hvis vi bestiller gennem london tur er det ca. 2*776 + 2*730 kr. ca. 3000 kr. i alt. yder mere er der tidbegrænsning på, hvis man tager pakkeløsningen.
  Jeg vil derfor høre om du tror det er bedre at tage pakkeløsningen? Jeg kan se at du nævner der kun er ca. 50 kr. i forskel mellem pakkeløsningen og hvis man bestiller selv. Så jeg er i tvivl om jeg overser noget ?
  Mange hilsner
  Maj-Britt

  • 12. januar 2018 / 16:06

   Hej Maj-Britt
   Er i 4 voksne eller 2 voksne og 2 børn? (Der er nemlig familierabat at hente flere steder).
   Det er nogle år siden vi var afsted og priserne kan selfølgelig have ændret sig, men jeg har alligevel været inde og undersøge det lidt. Så vidt jeg kan se kan du få pakkeløsninger til ca. 630 kr. pr. voksen. Da vi rejste var det en forskel på de ca. 50 kr. så det er et godt spørgsmål hvordan regnestykket lige var sat sammen dengang. Vi valgte pakkeløsningen fordi så skulle vi ikke tænke på noget. Bussen passede fint med den tid vi brugte derude og da vi valgte den tidlige bus, var det til at komme til for mennesker. Hvis der havde været en væsentlig prisforskel havde vi måske valgt anderledes. Det var en stor oplevelse ind i en fascinerende verden. I må have en rigtig god tur.
   Kontakt mig endelig igen hvis der er andet jeg kan hjælpe med, eller jeg ikke fik mig forklaret godt nok.
   Mvh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?