Voksentur til romantiske Hotel Kirstine i Næstved

Hotel KirstineReklame samarbejde med Hotel Kirstine

I vinterferien 2020 overnattede Kenneth og jeg på det ikoniske hotel Kirstine i Næstved. Bloggers by heart afholdte event med fokus på rejseblogging og Hotel Kirstine inviterede os indenfor. Ikke et hotel vi havde hørt om før, men vores næse vender normaltvis også mest mod det jydske. Det er et kvalitets hotel med sans for alle små detaljer, som i den grad fortjener opmærksomhed. Sikke et charmerende sted fuld af rolig og varm atmosfære med høj service niveau hele vejen igennem.

Bloggerevent

Romantisk bindingsværkhotel med sjæl

Hotel Kirstine er beliggende centralt i centrum af Næstved med udsigt over susåen og kun 200 meter til Axel torv. Det 250 år gamle bindingsværks hotel stråler så fint med sin røde-hvide farver. Indenfor er alle værelser møbleret med blå badeværelser og ternet sengetøj hvilket giver en vaskeægte badehotelsstemning. Dertil kommer jagtstuer med chesterfield møbler, trofæer og brændende pejs der forvandler en kold og regnfuld Februardag til noget særligt. Der er hotel med så meget sjæl som man straks fornemmer og hjælper til at komme helt ned i gear.

Hotel Næstved

Gæsten i højsædet

Det er altid en fornøjelse at høre hotelejere fortælle om deres sted med største passion og få historie og alle tankerne bag hoteloplevelsen. Hotellets ejere Henriette og Henrik’s mission er at få gæsten til at føle sig speciel. Der gøres rigtig meget for at sætte sig ind i gæstens behov, hvilket vi som gæst ikke kan få nok af. På en eller anden måde viser interessen at de påskønner at du vælger netop deres hotel til dit weekendophold og at du ikke bare er en i mængden. De nuværende ejere har siden overtagelsen i 2010 været i gang med en gennemgribende renovering og er det stadig. F.eks. boede vi i et skønt deluxe værelse i den nye bygning. Med fuld omtanke for byggestil og at det er et gammelt hotel med en lang historie, havde vi aldrig skænket det en tanke at disse værelser ikke er del af det oprindelige hotel.

Hyggelige værelser med høj sovekomfort

Fra værelset havde vi egen terrasse med direkte udsigt til Susåen. Uden tvivl et magisk sted at nyde et glas vin mens solen går ned på en skøn forår eller sommer aften. Vind og regn slog ind på vinduerne så lad os bare afsløre at vi mest af alt nød udsigten indefra. Værelserne er ikke vildt store, men enormt hyggelige. På samtlige værelser sover man som en drøm i lækre Hästens senge i edderdunsdyner og puder.

Hotel Kirstine Næstved

I deluxe værelser er minibar inkluderet det første døgn. En super lækker service. Inkluderet i samtlige ophold følger også en stor lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Friskbagte pandekager, nykogte æg og croissanter er bare nogle af de ting der venter. Skulle du have nogen allergier er hotellet søde til at tage højde for det, særligt hvis de ved det i forvejen. Det er desuden muligt at få en ekstra opredning på værelset men stedet henvender sig mest til voksenophold.

weekendophold Danmark

Beliggenhed og oplevelser i nærområdet

Hotellet ligger placeret midt i Næstved by og er derfor nemt og bekvemt at besøge med offentlig transport. Der er rigeligt i nærområdet at lavet til en weekend eller miniferie, hvis du da ikke har nok i bare at være på det lækre hotel og gå en tur i byen. 5 min. gang derfra finder du Herluftsholmskoven som har flere gode afmærkede stier langs susåen. Vil du have det store overblik tag da op i udkigstårnet på Munkebakken lige overfor banegården. På flere gadehjørner er væggene pyntet af flot gadegrafitti som bestemt er et kig værd. Besøg også den gamle Kähler fabrik eller Næstved museum som giver det fulde indblik i byens historie. Vil du gerne besøge Skovtårnet som ligger 20 km. derfra og laaangt ude i skoven, kan det være en fordel med egen bil. Leder du efter en god strand tag det kun 10 min. kørsel til Karrebæksminde som også skulle være en rigtig hyggelig by.

Skovtårnet

På gensyn

Vi havde et par virkelig dejlige dage i Næstved og forstår godt hvorfor hotel Kirstine er populært hos de lokale og kan bryste sig af udsolgte tema arrangementer som søndagsbrunch og højrebsaften gang på gang. Et dejligt sted at tilbringe et par afslappende dage med sin udkårne eller blot en dejlig middag.

Hotel Kirstine

Har du besøgte Hotel Kirstine? – hvad var du mest vild med ved hotellet?

 

 

Del:

Looking for Something?