Wellness i Dronning Dorotheas badstue i Kolding

Dronning Dorotheas badstue i Kolding


Fakta:

Dronning Dorotheas badstue er en skøn wellnessafdeling, der ligger i forbindelse med Slotssøbadet i Kolding.
Stedet er utroligt hyggeligt indrettet og man bliver ramt at en skøn afslappet stemning ligefra man bliver taget imod i receptionen.
Personalet er søde og meget hjælpsomme, der hersker en afslappet stemning så man kun kan føle sig afslappet og i godt humør.

 

Anmeldelse:

Da både Kenneth og jeg havde en ekstra fridag mandag efter efterårsferien besluttede vi at bruge den på lidt kæresteforkælelse i wellness. Jeg har tidligere hørt godt om dronning Dorotheas og vi besluttede derfor at prøve noget nyt og tage en tur til Kolding.
Det er sjældent man skal bestille indgang på forhånd, men det er altså nødvendigt her, så husk det 😉 Når det er sagt så synes jeg det er super godt de har en limit på, da badstuen ikke er vildt stor og der godt kunne forsvinde noget at wellness følelsen hvis de lukkede flest muligt ind.
Da ankom blev vi taget godt imod og fik udleveret håndklæde, badekåbe og armbånd som fungere som nøgle til værdiskabene. Herefter kom en sød ansat fra badstuen og fulgte os ned til omklædningsrummet samt fortalte hvor vi efterfølgende skulle gå hen for at komme til selve badstuen. Det var meget fornemt og vi følte os meget velkommen.
Da vi havde klædt om og kom op i badstuen blev vi vist rundt blandt de mange faciliteter. Super god service som alle wellnesssteder burde tage sig tid til. Det skaber et godt overblik over mulighederne og det sikrer man får det optimale ud af oplevelsen.

[columns] [span6]
Dronning Dorotheas badstue i Kolding

Omklædning

[/span6][span6]
Dronning Dorotheas badstue i Kolding

Relaxbassin og grotten inde bagved

[/span6][/columns] Det var en rigtig god dag vi havde valgt da der nærmest ingen mennesker var og vi nemt kunne hoppe rundt til hvad vi havde lyst til.
Vi startede med en tur i relaxbassinen og fik os et slag kryds og bolle. Virkelig sjov oplevelse at ligge og flyde rundt OG spille kryds og bolle 😛
Derefter var vi en tur i saltbassinet. Det siges at være som at bade i Det Døde Hav og der var da heller ikke tvivl om vi kunne mærke hver en rift samtidig med vi nemt kunne flyde rundt i det lille bassin. Herefter hyggede vi bare lidt rundt indtil vi blev hentet af personalet at nu var der frokost som vi havde forudbestilt. Der er ingen ur, så vi havde ikke meget begreb om tid og sted, men det gør jo heller ikke noget når man bliver hentet 🙂
Frokosten bestod af en laksesalat til mig og laksesandwich til Kenneth. Det hele så meget lækkert ud og kom fra den lokale fiskehandler. Da jeg satte tænderne i laksen kunne jeg mærke den var ret kold, efter anden bid hvor jeg virkelig skulle bide til fordi laksen var frossen blev vi nødt til at tage kontakt til personalet. Jeg er ellers ikke typen der beklager mig, men den var lidt svær at spise. De tog det heldigvis rigtig pænt. De mente køleskabet havde kølet for hårdt, hvorfor den var blevet frossen.Desværre har de ikke rigtig nogen mulighed for at tilbyde noget andet, da de ikke selv laver maden. De gjorde dog hvad de kunne og det endte med jeg fik en sandwich fra receptionen og salat uden regning. Der var tydeligt forskel på den sandwich jeg fik og den Kenneth fik især på brødet da min var lidt blød og Kenneths var lækker sprød og smagte i øvrigt fantastisk. Heldigvis var Kenneths sandwich så stor at vi sagtens kunne dele den og samtidig blive mætte begge to. Alt i alt synes jeg de klarede situationen godt og tog vores klage meget professionelt.

[columns] [span6]

[/span6][span6]

[/span6][/columns]

Efter frokosten trissede vi videre rundt i badene, en tur i sauna og i det kolde gys. Herefter en tur i den udendørs spa på terassen. Her er virkelig en smuk udsigt og helt fantastisk bare at læne sig tilbage og nyde det. Som prikken over i’et er der udenfor også en lille sauna formet som en vintønde – sjovt og anderledes.

 

Jeg synes de skiller sig ud fordi det er indrettet på en utrolig hyggelig måde idet man har afslapningsrummet med frugt og isvand mm. og så de forskellige bassiner, saunaer placeret rundt om dette rum. Indretningen er generelt utrolig gennemført og man føler sig lidt speciel når man befinder sig sådan et lækkert sted. Ved lidt mere befolkede tidspunkter rækker de 4 varmebænke nok ikke langt og så kan det være meget glat, men ellers kan jeg ikke finde noget skidt at sige om stedet.
Vi havde nogle skønne timer med fuld forkælelse og kommer meget gerne igen.

 

[columns] [span6]

Dronning Dorotheas badstue i Kolding

[/span6][span6]

Dronning Dorotheas badstue i Kolding

[/span6][/columns]

Facilliteter:

– Dampbad
– Sauna
– Sauna med lysterapi
– Udendørs sauna
– Udendørs spabad
– Oplevelsesbruser
– Salvandsbassin
– Koldtvandsbassin 14 grader
– Duftbassin
– Relaxbassin med indbyggedebænke med bobler
– Grotten hvor man kan udfordre i kryds og bolle
– Behandlinger mod bestilling
– Gratis adgang til Slotssøbadet
– Gratis frisk frugt, kaffe, the og isvand
– Køb af produkter
– Køb af frokost (husk at bestille 2 dage før)
– De afholder events som f.eks. havfrueaften, mindfullness eller babyspa

Dronning Dorotheas badstue i Kolding

Udendørs spabad og sauna på terassen


Pris:
Du skal være min. 15 år for at kunne benytte badstuen og prisen er 250 kr. for indgang. Husk at bestille da stedet ikke er så stort og der derfor godt kan være alt optaget. Vær opmærksom på der kun er adgang lørdag, hvis du har bestilt behandling

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?