10 ting du bør medbringe på dit roadtrip

DSC_0466

Når man er på roadtrip tilbringes der en hel del tid i bilen. Det er derfor vigtigt at føle sig godt tilpas, have det sjovt og ikke mindst have de ting ved hånden man skulle få brug for undervejs. For at gøre køreturen lidt sjovere og mest mulig komfortabel er her 10 ting jeg altid har med.

 

1. Kamera

For mig nok nærmest den vigtigste genstand at huske. Det er dejligt at kunne kigge tilbage på nogle måske lange, men sjove timer i bilen. Og så skal man jo altid være klar hvis det helt rigtige kodak moment opstår.

 

2. Førstehjælpskasse

Når uheldet er ude er den guld værd. Sørg for at den er fyldt og let tilgængelig.

 

3. Telefon

Kan gå hen og blive din redning. Om det er fordi du er faret vildt og har brug for GPS, bilen er gået i stykker eller du mangler en lommelygte i mørket eller blot har brug for hjælp til at finde et sted at overnatte. For at mindske udgiften hertil kan du evt. købe et taletidskort som ofte fås til ret beskedne penge.

 

4. Musik

Lav en god playlist med alle jeres yndlingsnumre som I kan slå til når I bliver trætte af tyske slagerhits eller signalet driller. Det kan altid få humøret op hos os og holde selv den største træthed lidt på afstand.

 

5. Penge

Denne gang gik roadtrippet til Balkan og vi kørte derfor en del timer gennem Tyskland. Hvis du skal det samme er det essentielt at huske nogle mønter til toilet. Uanset om dit roadtrip går til USA, Australien eller Europa så er det altid rart at have lidt kontanter til at købe snacks og drikkevarer mv.

DSC_0378

6. Snacks

Apropos snacks. Hvad kan så skabe en dårligere stemning end når sulten melder sig?
Det er en rigtig god ide at have en køletaske med kolde drikkevarer og lidt lækre snacks. (Vi har været heldige at anskaffe os en der kan sættes til cigarstikket, så vi altid har nødkølet mad og drikke). Undervejs kan det ligeledes anbefales med lidt snacks du kan have ved hånden som nødvendigvis ikke behøver at være nedkølet. Det kunne f.eks. være små rugstave, en müslibar eller frugt.

 

7. Vådservietter

Når man tilbringer så mange timer i bilen og spiser lidt undervejs kan man let få lidt beskidte fingre. For at det ikke bliver smurt ud over hele bilen er det ideelt at have et par vådeservietter klar til de små situationer.

 

8. Plastik poser

Når bilen er ens andet hjem kan der hurtigt blive samlet noget skrald, og det er derfor rart, at kunne samle det hele i en pose. Sørg for altid at have et par stykker liggende i bilen.

 

9. Pude og tæppe

Når man kører så mange timer vil man med garanti blive rigtig træt på et tidspunkt, og få brug for en lur. Når det sker er det rart at være 2 så man kan skiftes til at køre og stadig bevæge sig. Det er vigtigt at lytte til kroppen og holde de nødvendige pauser så der ikke sker ulykker. Når trætheden melder sig er det samtidig dejligt at kunne putte sig lidt og få en god lur.

 

10.  Toiletartikler

Sørg for at have din toilettaske let tilgængelig. Du kunne hurtigt gå hen og få brug for en tandbørste, deo, noget personligt medicin eller en solcreme.

DSC_0460

Hvis du har planer om at campere bør du overveje om du får brug for udstyr til at lave mad eller et telt og sovepose?

 

Del:

2 Comments

  • 7. september 2016 / 20:17

   Hej Katrine
   Hvor er det skønt at høre at du fandt nogle tips du kan bruge 🙂
   Åhr det lyder da bare helt fantastisk med roadtrip i USA, slet ikke misundelig!
   Du må have en rigtig god tur 😉
   //Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?