3 lækre Air bnb lejligheder på Reunion & Mauritius – Her boede vi

Pool med udsigt – Le Moment Présent

Reunion og Mauritius er ikke de billigste steder at overnatte. En hurtigt søgning viste hotelpriser på en overnatning på over 1000 kr. og endda ofte op omkring 2000 kr. Derudover er det bare en stor fordel med mere plads og eget køkken når man rejser med små børn. Som familie kan vi godt lide at have lidt ro omkring vores base da der altid er gang i den på udflugterne. Standarden på Air bnb´s oplevede vi generelt som værende rigtig højt både på Reunion og Mauritius, og blev kun positivt overrasket over kvaliteten. Overnatningsstederne har lagt på 600-750 kr. pr. overnatning for 90-120 m2. Alle med adgang til pool.

Reunion

På Reunion valgte vi at bosætte os 2 forskellige steder for at se noget forskelligt af øen. De første dage i den nordlige del ved lufthavnen og hovedstaden Saint Denis. Her fik en smag af det lokale liv, hvorimod det ved L’ermitagen bliver en mere turistetpræget oplevelse ved stranden. Vi oplevede nu aldrig Reunion som et voldsomt turistet sted. Tværtimod er det en stille, rolig og meget naturskøn ø.

Le Moment Présent

På bjergsiden af Saint Denis, 400 meter over havets overflade finder du Le Moment Present. Det er en halvsnørklet køretur derop med en stor ræser, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden. Heldigvis bliver man belønnet med et stykke lille paradis. Uden at blinke er stedet blandt de bedste Air bnb steder vi hidtil har boet, ikke mindst for dets søde værter Pierre og Christina og nogle super skønne omgivelser.

Lejere bor i en separat lejlighed med udgang til egen pool. Poolen er hovedsageligt privat, da udlejer kun benytter den når man er på tur. Der er både indbygget vandfald, lille rutsjebane samt boblebad. Det var et stort hit hos hele familien. Udsigten over byen er i særklasse og vidunderlig at stå op og gå i seng til.

Lejligheden er 90 m2 fordelt på stor køkkenalrum, soveværelse og badeværelse. I stuen kan der laves et ekstra værelse ved hjælp af forhæng. Udenfor er der ligeledes stor terrasse med spisekrog og 2 solsenge.

Køkkenet er meget veludstyret med alt hvad man måtte have behov for. Komfur, mikroovn, køleskab, fryser, kaffe maskine og el kedel. Almindelig ovn er der ikke, men står til rådighed ved udlejeren. Et sted vi sparede penge var, at der her var alle basis ting til fri afbenyttelse. Heriblandt toiletpapir, opvasketabs, olie, salt og peber. Også tøjvask var tilmed gratis.

Lejligheden har desuden super godt WiFi, Aircondition anlæg i soveværelse, Tv med tilsluttet lydanlæg hvor tlf. kan sluttes til og bilen står trygt på privat parkeringsplads på grunden bag en låst port. 

Pierre og Christina er super søde værter, der elsker at fortælle om deres ø (særligt på Fransk), vise deres daglige liv frem og samtidig formår at vise hensyn til deres boende gæster. Vi elskede at bo her og giver de varmeste anbefalinger videre.

Lagoon de L’Ermitage

Vores andet hjem på Reunion var beliggende 80 meter fra en af øens bedste strande. L’ermitagen er navnet på stranden som ligger i en lagune og derfor sikret mod hajer og er super børnevenligt med roligt badevand.

Lagon de L’Ermitage bruges udelukkende som ferieudlejning og opleves derfor knap så hjemligt som vores første overnatningssted. Det skal siges at Veronica som administrere lejligheden tog venligt imod os. For at bevare en flot lejlighed var der lige 5 A4 sider vi skulle igennem med underskrift af fejl og mangler, før vi kunne flytte ind.

Ejendommen er nyopført med en yderst velholdt lejlighed så vi synes egentlig at det er helt i orden at have skrappe regler for at bevare dens gode standard. Lejligheden er beliggende lige ved stranden og med stort supermarked som nabo og det bedste italienske ishus som underbo. Boligen ligger centralt i gåafstand til alt og med søndagsmarkedet lige uden for døren. Mere central beliggenhed på L’ermitagen findes næppe.

Lejligheden er på 100 m2. fordelt på 2 soveværelser, køkkenalrum, separat toilet og bad samt stor udestue med spise plads og privat terrasse. I lejligheden var der både barneseng, højstol og legesager til poolen til rådighed.

Det er en rummelig bolig med godt klimaanlæg i alle rum, hvilket gjorde det nemt at holde en behagelig temperatur. Her skulle vi selv investere i basis ingredienser til køkkenet. Til gengæld var det tip top med alle hårdehvidevarer, WiFi og ligeledes egen p plads i parkering kælder. Kun få skridt fra terrassen ligger et dejligt poolområde. Terrassen var vi særligt begejstret for. Den er lukket så vores mini rejsende ikke kunne stikke af og endda med et lille hjørne perfekt til legeområde.

En super lækker lejlighed som opfyldte alle vores ønsker og behov. Veronica var altid imødekommende og nem at få kontakt med, hvis der var nogle spørgsmål.


Villazur på Mauritius

På Mauritius boede vi 5 overnatninger i den tidligere fiskerby Flic en Flac og sluttede derefter ferien af med 2 overnatninger på hotel i Grand River South East området på modsatte side af øen.

Villazur

Villazur var lidt af et palads for vores lille familie med 3 soveværelser, 2 badeværelser, stort køkken alrum og 2 terasser. Den ene balkon er det der ligner 20 m2 med udsigt over havet. Ialt 120 m2 havde vi at boltre os på.

Poolen drømmer vi os stadig tilbage til. (Særligt når det er gråvejr eller regnen siler ned i Danmark). Der er plads til at både børn og voksne kan pjaske i den uendelige lange pool, som dagligt bliver passet og plejet. Flere dage var vi helt alene om hele herligheden. Selvom der er mange ferielejligheder ånder der fuldstændig ro og idyl. Lejlighederne er privatejede og mange af dem var derfor ikke beboede.

Poolområdet på Villazur

Lejligheden er simpelthen fantastisk. Der manglede ikke noget. Filippa forelskede sig hurtigt i den søde dukke, der var stillet frem i hendes babyseng sammen med lidt andet legetøj, og til forældrene stod der en flaske lokal rom samt et udvalg af lokale krydderier. Der er tænkt på de små ting og vi følte os straks meget velkomne.

Udlejer er et imødekommende yngre par. Selvom vi kom før tid var de søde at tilpasse det deres program og få os vist på plads. De bor ikke på stedet, men var altid til at få fat i og vi fik da også et par gode fifs, hvilket altid er dejligt.

Lejligheden er placeret i udkanten af Flic en Flac beach og man skal derfor på den anden side af tangen for at kunne bade i lagunen. Det tager ikke lang tid, men kan være en anelse mørkt efter solnedgang og lidt smattet i regntiden. I samme korte gåafstand er også masser af restauranter og barer. Byen er et hyggeligt miks af lokale boligområder og små hoteller.

Flic en Flac beach

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?