3 restauranter i Portimão

3 restauranter i Portimão

Udsigten fra F restaurant

Portimão er en turistby med charme, men også mange turister, især i sommer hvor der er højsæson. Når man går på jagt efter et lækkert måltid mad betyder det også et hav af turistfælder. Der er heldigvis også mange lækre spisesteder og det er selvfølgelig dem vi gerne vil hjælpe dig til at finde vej til. Vi brugte en del tid i denne dejlige by og fandt nogle gode spisesteder som fortjener et visit.

 

Cletonia 

Den første er Cletonia. En utrolig lækker restaurant med den smukkeste tagterrasse, hvorfra du har en skøn udsigt over kirken og byen, mens dagen går på hæld. Når man står nede på gaden syner den bestemt ikke af noget specielt, indtrykket er helt anderledes når først du får bevæget dig op ad den smalle trappe. Menukortet er stort og varieret, med noget for enhver smag. Der er en hyggelig stemning og tjenerne er gode til at komme med en kæk bemærkning. Til Kenneths overraskelse vises der NFL på storskærm, måske en anelse malplaceret på en stemningsfuld restaurant hvis man ser lidt objektivt på det.

Spisesteder Algarve

På tallerkenen fik vi serveret deres specialitet med dampede muslinger, lækre pastaretter og portugisisk bøf. Vi troede først at deres meget flotte plastik hagesmække var en joke, men nej det fik alle skam på. Er vi ikke flotte?

Resturanter Portimão

 

Cafe Del Mar

Efter at have gået rundt noget tid da vi ikke rigtig syntes at kunne finde et sted at spise, endte vi med at vente på et bord på Cafe Del Mar. Den ligger i den gode halvdel på Tripadvisor, men ikke i toppen. Til at starte aftenen på, blev der skålet i Sangria – det gør de godt! En dejlig forfriskning på en lun efterårsaften under varme himmelstrøg.

Cafe Del Mar Portimao

Som navnet på stedet udtrykker, specialisere den sig særligt på fisk. Vi måtte derfor prøve områdets lokale fiskeret Cataplana. Mums det var lækkert. Duften da de tog låget af og anrettede en tallerken til min mor og jeg var himmelsk. Drengene skulle selvfølgelig mæske sig i en god solid bøf, hvilket også smagte super godt og som der var rigeligt af. Vi var meget positivt overrasket over et dejligt sted til aftenens middag.

 

F Restaurant

En lyserød skikkelse som du umuligt undgår at lægge mærke til på din vej gennem strandpromenadens gågade. Det ligner mest af alt facaden på et shoppingcenter. Når du først får bevæget dig op til restauranten, er det en helt anden historie. Der er udsigt udover hele stranden og vinduer der kan åbnes, så du sidder som i det fri.

Restauranter på Algarve kysten
Vi kiggede forbi den ene aften for at se om klapvognen kunne komme med, men besluttede at det måske ikke lige var stedet med et lille barn. (De var nu ellers søde og positive. Da vi ikke havde reserveret var det svært at finde pladsen).

I stedet passede mormor og morfar Filippa et par dage efter hvor vi tog tilbage og spiste en dejlige middag som par. En restaurant i særklasse. Vi snakkede om at selvom vi selv synes vi har været heldige med at finde de gode steder, når vi spiser ude i verdenen var denne med i toppen.

Gourmetmad Algarve
Vi blev forkælet med lækkert mad som også havde lidt til øjnene. Betjeningen er meget opmærksomme og imødekommende på en både kæk og professionel måde. Har I noget særligt at fejre eller er I bare lige så tosset med lækker mad som vi, så bestil bord på F restaurant.

 

Del:

2 Comments

 1. 23. november 2019 / 10:34

  Årh det er så skønt med gode oplevelser; også gastronomiske🍽🍷 og dejligt at du og manden din havde barnepigen med til Filippa, så der også var tid til dinner for two🕯❤️
  Og Mads og jeg har snakket om en tuf til Portugal på et eller andet tidspunkt, så gemmer lige dine anbefalinger📌
  Kh
  Louise

  • 23. november 2019 / 20:52

   Hej Louise

   Ja det var lige hvad vi havde brug for efter et par hårde måneder med et for tidligt født barn 😉

   Ja, gør endelig det. Vi kan varmt anbefale Algarve kysten. Det er sådan et dejligt sted, der kan lidt af det hele. Sig til hvis du får brug for flere tips 😉

   Kh Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?