Centralt hotel i Singapore


Hotel Singapore

85 Beach Garden Hotel

Efter en lang flyvetur til Singapore og en bustur til centrum fandt vi endelig vores lille hotel som var booket hjemmefra.
Og ja det var lille, faktisk bare en lille plet i bybilledet, men overraskende nemt at finde.
Hovedkriteriet var at finde et hotel med central beliggenhed da det må være det klart vigtigste på en storbyferie. 85 Beach Garden Hotel har den helt perfekte beliggenhed i hjertet af Bugis og i 5 minutters gåafstand til metroen. Vi havde derfor besluttet at ligge knap 100 kr. mere om dagen sammenlignet med hvad vi ellers kunne få i kvarteret Geylang (som er kendt for letlevende damer). En pris på ialt 245 kr. på overnatning uden morgenmad, da der ikke findes nogen restaurant på hotellet.
Hotellet er så smart indrettet at der skal nøgle på elevatoren for at du kan komme højere op end receptionen. Her blev vi taget godt imod af en sød ung pige.
Værelset var klar allerede klar, hvilket var dejligt så vi kunne komme af med vores kufferter og få skiftet tøj.
Det er altid spænende at se hvordan værelset ser ud og vi havde da også ventet med længsel efter den lange tur. Da vi åbner døren til værelset kigger vi lidt på hinanden. Værelset var ikke mere end 10-12 m2. stort, uden vindue og med toilet og bad for enden af sengen i samme rum kun skærmet af mat plexiglas. Måske ikke lige hvad vi havde forventet os, men efter at have roddet nettet igennem flere gange var det nok hvad vi kunne forvente til den pris i Singapore, som er en ret dyr by at bo i. Billederne har de taget godt, og måske var vi også lidt uheldige med værelset for når man ser deres hjemmeside kan det godt se ud til at nogle værelser er mere rummelige.

[columns] [span6]

85 Beach Garden Hotel Singapore

[/span6][span6]

85 Beach Garden Hotel Singapore

[/span6][/columns]

I bund og grund var alt hvad vi havde brug for en seng og sove i og muligheden for at få et bad, så vi stillede os tilfredse med det tildelte.
Den største udfordringer var det manglende vindue. Vi kom flere gange tilbage til hotellet hen ad eftermiddagen for at få et bad inden vi skulle ud og finde lidt aftensmad, og da vi så kom de 4 etager ned fandt vi ud af at det regnede eller at der ikke var brug for solbriller eftersom solen var gået ned og så var det en ommer.
Sengen var udmærket, lidt hård og med det gængse lagen. Toilet og bad var småt og det var svært at få dampen ud, men varmt vand var der nok af 🙂
Tv, Air-con og specielt WIFI virkede super godt.

 

Og hvorfor skal du så lige vælge at bo her?

Det skal du fordi det ligger fuldstændigt perfekt!
Lige uden for døren gemmer sig de mest fantastisk restauranter, Bugis marked som er virkeligt hyggeligt og kendt og så er det en kort gåtur fra flere foodcourts og shoppingcentre. Blandt andet gemmer Starbucks sig lige om hjørnet 😉
Vi kom en del ved Singapore flyer da vi havde købt Citypass til byens attraktioner, og alle deres ture har afgang derfra. Hotellet ligger i 10-15 minuters gåtur afstand, og centralt for det meste af byen. Synes gåturen at blive for lang sprang vi på metroen som fungerede upåklageligt og til billige penge.

Bugis Singapore

Er du på udkig efter noget billigt og er det vigtigste for dig at bo centralt, så er det det rette sted at bo, men hav ikke for høje forventninger til standarden 😉

Del:

2 Comments

 1. 21. marts 2016 / 5:16

  Vi boede på Ibis Hotel da vi var i Singapore. Vi troede vi havde bestilt med morgenmad, men det kendte hotellet ikke noget til da vi ankom. Vi gad ikke at begynde at diskutere det da der lå foodcourts både foran og bagved hotellet. Vi fandt også hurtig ud af maden fra de forskellige foodcourts var bedre og billigere end hotellets morgenmad så i sidste ende var vi lidt glad for den misforståelse. Men Ibis er også et udemærket hotel med vinduer 🙂

  • 21. marts 2016 / 10:09

   Tak for dit tip Inger-Marie 😉
   Egentlig tror jeg ikke de gør så meget i det med morgenmad og slet ikke som vi kender det. Men madsteder er der nok af, så man skal nok finde noget at spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?