Aelia Apartments – Nyrenoverede lejligheder på Kreta

 

Aelia Apartments - Nyrenoverede lejligheder på Kreta

Vi scorede os et godt tilbud til Kreta (hvis vi selv skal sige det), og blev bagefter lidt usikre på “om det nu også var for godt til at være sandt”. Men nej, lejlighederne levede heldigvis fuldt ud op til vores forventninger. Store, lyse flotte lejligheder i de klassiske græske blå og hvide farvetoner- meget charmerende. Lejlighedshotellet er lille og intimt med en rolig atmosfære i gåafstand til Anissaras beach.
Lejlighedshotel på Kreta

Trods en moderne renovering oser Aelia Apartments af græsk charme og gæstfrihed. Ejerne som er et ungt par med en lille knægt, er helt jordnære og gør sit aller bedste for at tilgodese alle gæsters behov. Selvom vi tjekkede ind midt om natten tryllede manden lige en babyseng og et par kolde øl. Det var nogenlunde alt hvad vi behøvede på det tidspunkt, udover den udemærkede seng og en god nats søvn.

Alle rum i lejlighederne har fået en overhaling. Det er lavet lyst og rummeligt måske med en anelse småfinish som kunne have været bedre. Men alt i alt en virkelig skøn base. Badeværelset er lækkert omend lidt småt. Køkkenet super fint med det mest basale udstyr og hvis der mangler noget er det bare at spørge i baren, så er de hurtige til at hjælpe. Masser af kravleplads, en dejlig altan og 2 rum så lillepigen kunne sove i ro og fred. Vi var heldige at score os en babystol som vi delte med vores vennepar.

Hotellet har et dejligt poolområde med en fin poolbar, der servere det mest fornødne. Vi kunne godt have brugt at man kunne købe en pind-is, men så er det jo godt vi havde lejet bil og der var fryser i lejligheden. Restauranten servere dagligt en lokal ret til omkring 7-10 Euro. Det benyttede vi os af flere gange og deltog også i deres ugentlige BBQ aften om lørdagen, som er virkelig hyggelig. Generelt er det et meget familievenligt hotel med en utrolig rolig atmosfære. Baren er der ikke super meget gang i om aftenen, men det afhænger nok også af ugens gæster. Faciliteterne er der i hvert fald. Desuden laver de lækre milkshakes og frisk presset juice.

Familieferie på Kreta

Aelia Apartments var alt hvad vi havde ledt efter. Vi er ikke til store resort og ville gerne finde et stille og roligt sted med 2 soveværelser, så vi ikke skulle liste rundt efter puttetid. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre base til dette års familieferie.

 

Del:

2 Comments

 1. Simon Drachmann
  6. november 2018 / 15:25

  Som del 2. af det vennepar der delte babystol med Helle og Co. kan jeg kun tilslutte mig det Helle beskriver. Det var et super skønt Hotel i et super dejligt område med muligheder der vil kunne tilfredsstille enhver lyst. det kan varmt anbefales.

  • 13. november 2018 / 11:18

   Hej Simon
   Dejligt at høre at i var enige i vores beskrivelse af hotellet. Det er bestemt et dejligt sted og tak for dejligt selskab.
   /Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?