Dagsudflugt til Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo

På en let overskyet sommerdag i juli, pakkede vi klapvogn og køletaske til en hyggelig familiedag med de mange søde dyr i Jyllands Park Zoo. En lille og rigtig hyggelig Zoo, perfekt til familier med små børn.

Zoo i Jylland

Som barn har jeg kommet meget i det det, der tidligere hed Haunstrup dyrepark, og som nu har ændret navn til Jyllands Park Zoo. Jeg var derfor spændt på om det var som jeg husker, da det er alligevel er ved at være nogle årtier siden.

Her er præcis som jeg husker. En meget afslappet atmosfære, med masser af søde dyr at se og hilse på. Det er ikke tilladt at fodre gederne med spagetti som jeg ellers husker som højdepunktet, men de må trods alt stadig gerne fodres. Generelt er der flere steder hvor man kan give dyrene gulerødder eller andet, hvilket er alletiders især med børn.

 

Dyrepasser for en dag

Flere gange dagligt afholdes fodringer af dyrene. Der var blandt andet fodring af søbjørnene, pingviner og tigerpyton. Vi var henne for at se søbjørnene blive fodret, men der var fyldt godt op, så vi måtte nøjedes med et lille vindueskig mellem de mange mennesker.
Har du et par børn der eeeelsker dyr kunne det måske være sagen at være dyrepasserens hjælper for en dag?
For 595 kr. kan du følge en dyrepassers arbejde fra 7-12 og være med til at passe dyrene og give dem mad. En ret unik oplevelse.

 

Gode picnicsteder & hyggelige legepladser

Spredt rundt i dyreparken er der masser af fine borde og græsplæner hvor man kan tage sin medbragte mad frem. Personligt synes vi  det er ret hyggeligt selv at have madpakken med, og så spare det os jo for nogle basseører som vi kan bruge på en anden oplevelse. Det skal siges at der faktisk er nogle ret fine madtilbud med bla. frikadeller med kartoffelsalat, sandwiches og naturligvis grillmad, hvis i er mere til det.

Udflugt med små børn

I den ene ende zoo’en gemmer sig et hav af fine legepladser og en kæmpe hoppepude, hvor vi havde meget sjov. Ved siden af både telt og grønne arealer – perfekt til picnic.

 

Det lille tog

Mod ekstra betaling kan man tage det lille tog som kører rundt i hele parken. Et sandt hit for bedsteforældre og børnebørn.

Haunstrup dyrepark

Vi kan konstatere at Jyllands Park Zoo stadig er et dejligt sted for børnefamilien. Der er plads til at være barn, plads til leg og plads til hyggeligt samvær. Det er en overskuelig zoo som gør det muligt at nå rundt i et roligt tempo samtidig med at det er nok at give sig til.

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?