Landal Middelfart

Landal Middelfart

Vi besøgte Landal Middelfart da det stadig hed Fænø konference og feriecenter. Særligt faciliteterne trængte til en kærlig hånd og efter dialog med Landal kan jeg forstå at planlægningen af forbedringer er under udarbejdelse hvilket glæder os, da det er nogle dejlige huse og det har en unik beliggenhed ned til Fænøsund og midt i det grønne.

 

Feriehusene

Indkvartingen er i store rummeligt huse på 75 km2. med 2 soveværelser, 2 badeværelser og endda egen brændeovn. Dertil kommer en fin lille lukket terrasse til de lune dage. Husene ligger ikke så tæt som i mange andre feriecentre og er derfor ret private. De små gule huse ligger desuden spredt rundt på de grønne arealer ikke langt fra hovedbygningen hvor du finder legeplads og swimmingpool mm. Køkkenet bar præg af at de fleste gæster på daværende tidspunkt var konferencegæster som ikke brugte det. Inventar i køkkenet var snavset og meget sparsomt udstyret. Det lykkedes os at lave mad på en skæv pande og vi kunne umuligt have dækket bord til 6.

Landal

Tæt på både skov, hav og by

Landal Middelfart er flot beliggende ned til Fænøsund og midt i naturparken Hindsgavl dyrehave. På din gåtur på halvøen kan du derfor være heldig at møde prægtige hjortedyr på din vej. Gåturen kan også gå til vandet i Fænøsund hvor vi godt gad prøve en tur i kajak eller anden vandsportsaktivitet. I stedet gik vi en tur langs vandet og kiggede på den lille færge lille til og fra. En anden dag gik vi også ind til Middelfart bymidte som ligger i gåafstand. En rigtig hyggelig by.

 

Faciliteter

Landal Middelfart har både frisbee golf, petanque, bordfodbold, bordtennis, pool/billiard, mikigolf, boldbaner, klatrevæg og inden og udendørs swimmingpool mfl. Der er desuden en fin lejeplads at boltre sig på. Derudover var der gratis børneaktiviteter i børnenes ferier.

Feriecenter Fyn

En anelse slidt og misvedligeholdt feriecenter

For at være ærlig var vi ikke videre begejstret for stedet. Det ligger super dejligt men faciliteterne er slidte og tingene bliver ikke holdt ordentligt ved lige. Det var noget af en kold fornøjelse at være i swimminpoolen og da vi tændte bruseren efterfølgende stod der et kæmpe springvand ud til alle sider (sådan var det med flere af bruserne). I håb om at kunne varme os i saunaen havde jeg som det første tændt den i kælderen, da den skulle varme op ca. en halv times tid. Da vi efter svømmeturen glædede os til at blive varmet igennem kom vi til nogle nærmest kolde saunaer så vi måtte hjem i hytten og blive varmet igennem i stedet.

Der er lavet en fin tunnel under jorden fra hovedbygningen og op til husene så man kan gå i læ det meste ad vejen. Det er rigtig smart lavet når man kommer direkte fra en svømmetur og har vådt hår.

 

Man får hvad man betaler for

Vi fik et godt tilbud på 2600 kr. for 3 overnatning til 6 personer inkl. sengelinned og håndklæder. Det er en fin pris men ikke mindre end vi ofte har fundet gode deals til andre Landal feriecentre til. Vi håber at overtagelsen af Landal kan give stedet den opgradering der er brug for, for omgivelser er der og de fejler ikke noget.

Læs også: Familieweekend i ferieparken Landal Seawest

Middelfart

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?