3 budget hoteller på Bali

Under vores 10 dages ophold på Bali var vi bosat i de 3 byer Ubud, Amed og Sanur. Alle 3 hoteller jeg varmt vil anbefales dig at slå dig ned på til særdeles fornuftige priser.
Jeg synes det var den perfekte sammensætning for at komme mest muligt rundt på ø’en. Som beskrevet tidligere havde vi nok slået et smut forbi Nord Bali og Lovina hvis vi havde haft mere tid.
Priserne er pr. værelse og med morgenmad for os begge to.
Vi snakkede med flere der havde lejet værelser ved at gå ind fra gaden, og det var nærmest samme priser vi havde givet. Nogle steder er priserne endda højere i døren.

Wenara Bali Bungalow, Ubud: 245 kr. pr ovarnatning inkl. morgenmad

3 budget hoteller på Bali

Dette lille hotel med en virkelige skøn swimmingpool er meget centralt beliggende på monkey forest road, lige i hjertet af Ubud. Allerede da vi steg ud af taxa’en hoppede der aber rundt på både tage og gader. Så kan man jo ikke lade være at smile, det er da charme selvom de lokale til tider er meget trætte af de kære aber fordi de render med alting.(Så husk ikke at ligge noget som helst på terrassen og holde fast i dine ting generelt).
Hotellet ligger meget frodigt få skridt fra monkey forest og de fleste morgener fik vi også besøg af et par stykker på terrassen eller kunne se dem lege i haven. Morgenmaden er simpel men lækker. Værelserne er store og med skøn terrasse som i de fleste tilfælde vender ud mod haven og monkey forest.

[columns] [span6]

Hotel Ubud Bali

[/span6][span6]

Hotel Ubud Bali

[/span6][/columns]

Vi boede i værelse nr. 2 som vist ikke kunne være valgt meget bedre da det ligger længst væk fra vejen som der er meget støj fra hele døgnet rundt, og med udsigt til haven samt få skridt fra poolen. Personalet er yderst hjælpsomme og arrangerer alle former for guidede ture til gode priser, sørger for vasketøj indenfor 1 døgn og sørger for din post hvis du skulle ha brug for det.
Der er masser af rigtig gode spisesteder lige om hjørnet, en 7-eleven lige overfor og ellers er det også fornuftige priser på hotellet.

Hotel Ubud Bali

En lille oase med det sødeste personale og gode faciliteter. Hvis du kommer til Ubud er det det helt rigtige sted at bo.

Wawe Wewe ll, Amed: 350 kr. Pr. Overnatning inkl. morgenmad


Hotel Amed Bali

Vi havde hjemmefra booket et værelse med Aircon, pool mv. til en særdeles billig sum af 75 kr./pr. overnatning. Vi var derfor spændt på hvad der mødte os, men glædede os til at bruge faciliteterne og se om Amed virkelig var så stille og rolig om vi havde læst. Ved booking stod der at vi skulle bekræfte booking 2 dage før, hvilket vi selvfølgelig gjorde. Her fik vi at vide at vores reservation var booket på Wawe wewe l som på ingen måde har de samme faciliteter, men at de havde et ledigt værelse til 350 kr. / pr. overnatning inkl. Morgenmad på Wawe wewe ll hvis vi var interesseret.
Det var noget højere end hvad vi havde budgetteret med, men da vi så det var vi ikke i tvivl, ”her skulle vi bo”! Der var kun 2 værelser tilbage og det var suiterne, vi nød derfor lidt luksus disse dage og kunne slå øjnene op til den smukkeste solopgang gennem terrassedøren. En pris der da også var til at betale sig fra, det var mere fordi det jo var en anden pris vi havde sagt ja til i første omgang.
Infinity poolen er så fantastisk og her blev da også brugt mange timer. Derudover tilbydes massage på hotellet, tøjvask og arrangerede ture. Vi lejede en scooter på hotellet og kørte en tur i bjergene og hen til snorkelparadiset ved Jemeluk beach. Her snorklede vi direkte fra stranden til du smukkeste koraller, fisk og vrag der lå på bundet. Det kan anbefales at leje udstyr ved et dykkerfirma da det er en helt anden oplevelse med udstyr der bare er i orden. ( udstyr for 30.000 IDR for 2 timer). Hvis du har brug for det kan du få et bad for 10.000 IDR. Hvilket vi var glade for inden vi trillede videre på det lille lyn.

Hotellet er smukt beliggende lidt oppe i bjergene og med adgang direkte ned til den sorte lavasten strand. Få skridt oppe ad vejen ligger en lille perle af en restaurant ”Gusto Resto”. Vi elskede dette sted som laver meget velsmagende mad til rimelige priser, bager deres eget brød og kager, og har en skøn udsigt udover bugten. Prikken over i’et er det søde og meget imødekommende personale. Husk lommelygte, det er MEGET mørkt om aftenen 😉

[columns] [span6]

Hotel Wawe Wewe ll, Amed Bali

[/span6][span6]

Hotel Wawe Wewe ll, Amed Bali

[/span6][/columns]

 

Sanur Ramayana hotel, Sanur: 200 kr. pr. overnatning inkl. morgenmad

Sanur Ramayana hotel, Sanur

Dette hotel ligger centralt i Sanur og tæt på stranden. Selve værelserne er ikke videre imponerende, men der er det man skal bruge. En fin lille terrasse hører dog til værelset.
Morgenmaden er ganske udmærket. (mindre buffet med lidt toastbrød, ost og marmelade, samt valg mellem frisklavet æg eller pandekager).
Derudover deler de poolområde med nabohotellet Swastika Bungalows som er helt fantastisk. Her er i alt 3 pools store som små og masser af liggestole. Så går man ikke så højt op i værelset og kan leve med der er en fin seng at sove i, og at man kan få et varmt bad er det super god value for money. Ellers kunne du overveje at bo på Swastika Bungalows som vi hørte flere var meget glade for, men til en højere pris.

Når du går ud fra hotellet står du midt på hovedgaden hvor der er masser af gode restauranter, barer og shoppingmuligheder. Derudover ligger det lige ved siden af det store center Hardy’s. Der er en dejlig rolig stemning i den del af byen den gode sti ved stranden gør det nemt at slentre til den anden ende af hovedgaden. Er du mere til at springe i en Bemo eller taxa kommer du til den anden ende af byen for 10.000 – 20.000 IDR./5-10 DKK.

[columns] [span6]

Hotel Sanur, Bali

[/span6][span6]

Sanur strand Bali

[/span6][/columns] Vil du læse mere om hvad jeg tænker om Bali, samt de forskellige byer kan du gøre det her.

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?