Garden Village- Glamping når det er bedst

Garden Village Slovenien

Som jeg beskrev her var dette lille glampingsted hovedårsagen til at vi overhovedet endte i Bled. De havde kun 3 ledige nætter i hele August så en stor del af ferien blev faktisk planlagt efter det. Vi var derfor meget spændte på at tjekke ind og se om det nu også levede op til forventninger. Vi var lidt usikre på hvad vi egentlig kunne forvente da det var vores første bekendtskab med glamping, og det med telt ikke er så meget os. En ting var sikkert, vi har alligevel aldrig betalt så mange penge for at LIGGE I TELT?!- så det måtte alt andet lige være et særligt sted.

 

Garden village

Når man tjekker ind på Garden Village, tjekker man ind i naturen. Alt er på biodynamisk vis lavet så miljøvenligt som overhovedet muligt. Der anvendes kun træ eller andet naturmateriale, gerne genanvendeligt, og så ønsker de at være så selvforsynende som overhovedet muligt. Overnatningen foregår i huse i træerne, store glampingtelte (nogle endda med egen træjacuzzi), luksuriøse lejligheder og sidst, men ikke mindst i små pier telte som ligger idylisk langs floden Jezernica. Alt sammen omgivet af træer, urter og alverdens planter og grøntsager som dekorerer restauranten, og som køkkenet bruger i maden.


Poolen er en firepool og bruges altså til brandslukning hvis situationen kræver det. Desuden kan det nævnes at poolen deles med de lokale ænder som har et område for sig selv. I det ene hjørne er der anlagt sten som giver kneipp fodmassage og zoneperapi mens du bader. Poolen er helt naturlig grøn fordi der ingen klor er i og det er rent faktisk er ferskvand. Til gengæld føler man sig ren efter en svømmetur og behøver kun et bad for at vaske hår. Selvom vi boede i telt følger der både shampo og håndklæde med, og vi stod aldrig i kø for at komme i bad, som i de små telte er fælles. Ved siden af restauranter er der en åben pejs, der tændes op i hver aften, som et fællesrum for gæsterne.
Til de mindste er en fin lille legeplads i forbindelse med pool- og restaurantområdet. 

Garden Village- Glamping når det er bedst

Poolområdet

Pier tent

Er de 10 små telte, der ligger langs floden og stedet hvor vi boede. Alt andet var optaget så valget var rimelig ligetil. Jeg tror nu at vores behov og prisen taget i betragtning at vi havde valgt dem anyway. Vi var så heldige at få pier 10 længst væk beliggende opad sauna og wellnesområde, og med udsigt til græssende heste samt det stadig rislende vand. Teltet var derfor forholdsvist privat selvom der var et par ekstra meter til toilet og bad. Samtidig var det længst mulig væk fra vandfaldet og ved det er der lidt mere støj, men det er en naturlig larm, som mange nok vil finde meget charmerende.

Garden village Slovenien

Pier telte er små telte til 2 personer, og der er kun lige plads til et par tasker ved siden af sengen. Ja jeg sagde sengen, for man ligger på madrasser med dyner og pude. Vildt luksus! – så er det jo ingen sag at ligge i telt. Vi havde sågar lys i teltet og køleskab på terassen. Udenfor er 2 campingstole og et bord, hvor vi nød at kunne slappe lidt af og drikke en kold øl. Det må da være det perfekte campingliv?

 

Restauranten

Er et kapitel for sig selv. Greenhouse som den hedder er en organisk restaurant, og du vil derfor ikke finde produkter som cocacola mv. Vi spiste her den første aften og en enkelt dag til frokost, foruden den forrygende morgenmad hver morgen. Gennemgående er at der bliver kræset for hver eneste råvare, at maden er frisk og virkelig veltilberedt. De henter størstedelen af deres råvarer rundt på resortet eller hos lokale leverandører.
Første morgen viste køkkenchefen os rundt ved morgenbuffen og lavede frisklavede æg lige præcis efter vores ønsker. Det var så lækkert, eneste problem var at vi ikke kunne nå hele vejen rundt. Til frokost har de det de kalder snacks. Jeg fik en lækker salat og Kenneth en sandwich, hvilket vi blev fint mætte af og til en overkommeligpris på ca. 10 Euro pr. person plus drikkevarer.
Aftensmaden var virkelig lækker og det må siges at være et af de bedste måltider på hele vores roadtrip. (Det siger vel ikke så lidt?).
Deres vine er lokale og til den dyre side især fordi det er små glas.

Restaurant greenhouse Slovenien

Af faciliteter skal nævnes:

 • Restaurant
 • Strandbar
 • Pool
 • Massage
 • Sauna & spabad
 • Gratis WIFI (rakte helt ned i hjørnet hvor vi boede, dog lidt ustabilt til tider)
 • Legeplads
 • Bordtennis
 • Cykeludlejning
 • God reception der gerne hjælper med udflugter, taxi eller andet
 • Shop der sælger Slovenske specialiteter
 • Gratis privat parkering
 • 300 meter fra Lake Bled
Garden Village- Glamping når det er bedst

Saunaen

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?